Σασμός: Ο Παύλος εξαφανίζει το πτώμα του Ευθύμη στην θάλασσα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η αδερφή του Φαρμάκη θα διεκδικήσει την περιουσία του…

Το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη από τον καλό του φίλο Παύλο Βρουλάκη σόκαρε τους πάντες. Όμως κανείς δεν σκέφτηκε τι θα γίνει με το σώμα του και πως θα συνεχιστεί η ζωή για τον ξάδελφο της Μαρίνας. Το TiVi Σίριαλ το ανακάλυψε και μας ενημερώνει…

Ο Ευθύμης Φαρμάκης γνώριζε πως ο δρόμος που επέλεξε δεν θα είχε επιστροφή. Επέλεξε λοιπόν να προκαλέσει τον Παύλο Βρουλάκη, τον φίλο της παιδικής του ηλικίας, πλησιάζοντας τη Ρέα, τη γυναίκα που αγάπησε. Όταν απείλησε τη Μαρίνα, ο Παύλος αντέδρασε ακαριαία. Με το μαχαίρι, του επιτέθηκε…

Η τελευταία σκηνή που είδαμε, ήταν οι δυο τους σχεδόν αγκαλιά. Ο τραυματισμένος Ευθύμης έφευγε από τη ζωή δίπλα στον φίλο του, ενώ ο Παύλος νιώθοντας πένθος όχι μόνο για την απώλεια του φίλου του μα και για την ανατροπή στη ζωή του. Στη συνέχεια, ο Παύλος, θρηνώντας, θα σκεπάσει το σώμα του με ένα χαλί και θα το πετάξει στη θάλασσα.

Θα ψιθυρίσει: «Στο καλό φίλε…καλή αντάμωση..», με δάκρυα στα μάτια. Πριν εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος, θα πετάξει μια σακούλα με τα ποτήρια, το μπουκάλι και το μαχαίρι. Θα σβήσει και τα αποτυπώματα από τις καρέκλες. Λίγο αργότερα, στο σπίτι του, θα πιεί ρακί, σκεπτόμενος τον φίλο του, ενώ η αστυνομία θα είναι στα ίχνη του με ένταλμα σύλληψης.

Δύσκολα θα εντοπιστεί ο Ευθύμης Φαρμάκης ή θα γνωρίζει κάποιος για τα σχέδιά του, αλλά ένα άτομο θα έχει τις απαντήσεις. Το αίσθημα απογοήτευσης του Αντώνη και του Λευτέρη θα κορυφωθεί όταν η θάλασσα θα ξεβράσει το κορμί του Ευθύμη, ξεκινώντας μια νέα έρευνα για το ποιος τον σκότωσε. Ο Αντώνης θα υποστηρίξει ότι ίσως να ήταν καλύτερα για τον Ευθύμη να έχει χάσει τη ζωή του παρά να βρίσκεται στη φυλακή, με τον Λευτέρη να συμφωνεί.

Η αδελφή του Ευθύμη, που θα ενσαρκώνεται από την Έλενα Μαυρίδου, έρχεται στην Κρήτη για να διεκδικήσει τα περιουσιακά στοιχεία και τις επιχειρήσεις του αδελφού της, όμως θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί πρώτα, επίσημα ο θάνατός του. Όλοι θα βρεθούν στο γραφείο του δικηγόρου για τη διαθήκη, και η ανάγνωσή της θα τους σοκάρει.

Ο Αντρέας, ο ξάδελφος του Παύλου, έρχεται στο νησί και αμέσως φαίνεται να διαφωνεί με τον “σασμό” από την αρχή, όπως θα δούμε στην πρεμιέρα της σειράς. Οι σχέσεις μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων θα τον κάνουν έξαλλο, καθώς αντί να επιτρέψει τον “σασμό”, θα αντιταχθεί στα σχέδια των δύο οικογενειών, απειλώντας, που προμηνύουν ενδεχόμενη σύγκρουση.

The post Σασμός: Αποκλειστικό spoiler τρίτης σεζόν appeared first on pythia.gr.