Η Γη της Ελιάς: Αν κρίνουμε από το τρέιλερ, του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς», που κυκλοφόρησε μερικές ώρες πριν, οι εξελίξεις που έρχονται θα μας κόψουν κυριολεκτικά την ανάσα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αψηφά τον κίνδυνο και επιτίθεται στους ληστές…

Ο Β’ κύκλος έριξε αυλαία με την σκηνή της ομηρίας στο σπίτι των Βρεττάκων, την ώρα της δεξίωσης που είχε οργανώσει ο Ισίδωρος, με τους αδίστακτους άντρες του Δημοσθένη να έχουν στα χέρια τους όπλα και να απειλούν όλη οικογένεια και τους καλεσμένους.

Από το τρέιλερ λοιπόν που είδαμε για την νέα σεζόν, πήραμε μια μικρή, αλλά πολύ δυνατή γεύση, για το τι θα ακολουθήσει στην εφιαλτική ομηρία.

Ένας από τους μαφιόζους τραυματίζει τον Ισίδωρο και ο Μάνος σε κάποια στιγμή, με μία αστραπιαία κίνηση, πετάει μία κατσαρόλα καυτό νερό στο πρόσωπο κάποιου ληστή.

Ακούγονται πυροβολισμοί και ο τρόμος ζωγραφίζεται στα πρόσωπα όλων. Τρέχουν πανικόβλητοι και επικρατεί ο τρόμος και το απόλυτο χάος. Ποιοι θα καταφέρουν τελικά να βγουν ζωντανοί από την κόλαση και ποιοι όχι;