Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Καραχάλιος αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για τον φόνο της Ρηνιώς. Ο Νικήτας παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια άνοιας… Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Η πρώτη ημέρα του νέου έτους ξεκινά για την οικογένεια Αρχοντάκη με ανοιχτές πληγές από τον θάνατο της Αντιγόνης. Τόσο οι κάτοικοι του χωριού όσο και οι χίπιδες προσπαθούν να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους μετά τη χθεσινή βραδιά και να απολαύσουν την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς.

Παράλληλα, η Ναταλί βρίσκεται σε απόγνωση όσον αφορά τη διαχείριση του καφέ και τη συμπεριφορά του Μαρκ. Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται φαίνεται μη αναστρέψιμο. Ταυτόχρονα, ο Καραχάλιος έχει αποφασίσει να φτάσει μέχρι το τέλος και να αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τον φόνο της Ρηνιώς. Η έναρξη του νέου έτους φέρνει μια αύρα αγωνίας για την κοινότητα των Ματάλων, καθώς όλα αυτά τα σκοτεινά μυστικά φαίνεται πως είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν.

Ο Διονύσης, αν και αντιμετωπίζει την πίεση να αποκτήσει άδεια για το ξενοδοχείο, ξεκινά την μέρα με αισιοδοξία, προσπαθώντας να ανακτήσει τον χαμένο ενθουσιασμό του. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να επαναφέρει την σχέση του με τον Γραντο, μετά την πρόσφατη ένταση που υπήρξε μεταξύ τους.

Η υγεία του Νικήτα ανησυχεί τη γυναίκα του και την Νικολίνα. Παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια άνοιας, κι εκείνοι δεν ξέρουν πώς να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στις ιατρικές τους επισκέψεις και στη φροντίδα των κατοίκων των γειτονικών χωριών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν.