Η Μάγισσα: Το νέο όραμα της Θεοφανώς θα αποκαλύψει στον Μιχαήλ αυτό που τόσο πολύ επιθυμεί: τον δολοφόνο του βρέφους. Παρόλα αυτά, ο φόβος της την τυραννά και δεν τολμά να αποκαλύψει αυτή την αλήθεια, ούτε καν στον εαυτό της. Όμως, από την άλλη η ανάγκη να προστατεύσει τόσο τον εαυτό της όσο και τους άλλους, άσχετους, που εμπλέκονται στην υπόθεση, την ωθεί στο να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Έτσι, αποφασίζει να μοιραστεί το μυστικό αυτό με τον Φρίξο και με τρόμο του λέει: «Είδα τον δολοφόνο του μωρού. Είναι ο Βρώτσος, Φρίξο, τι μπορούμε να κάνουμε;», ρωτά και ο Φρίξος την καθησυχάζει: «Πρέπει να σιγουρευτούμε πρώτα, μην πάρουμε στον λαιμό μας κάνεις στον αφέντη, είδες τι έγινε με τον ποιον αθώο».

Συνεργαζόμενοι, καταστρώνουν ένα σχέδιο με στόχο να αποκαλύψουν τον δολοφόνο του βρέφους, όμως όλο αυτό απειλεί να γυρίσει εναντίον τους. Η Μορφούλα, παρατηρώντας την συμπεριφορά των δύο φίλων, αναγκάζει τον Φρίξο να της αποκαλύψει την πραγματική τους πρόθεση: «Πιστεύουμε ότι ο Βρώτσος είναι ο δολοφόνος του μωρού και έχουμε ένα σχέδιο για να τον ξεσκεπάσουμε», της ομολογεί.

Παράλληλα, η Πολυξένη αντιλαμβάνεται ότι το μυστικό της, καθώς και της Δαμιανής, απειλείται να βγει στο φως. Αποφασίζει να ρίξει τις υποψίες στην Θεοφανώ υποστηρίζοντας ότι υπήρξε ένας καβγάς μεταξύ της και του Βρώτσου λίγο πριν τον τραγικό θάνατο της Χάιδως. Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ο Βρώτσος αναλαμβάνει δράση και αποφασίζει να εξασφαλίσει την εκδίκηση για τον χαμό της αγαπημένης του, σχεδιάζοντας να σκοτώσει τη Θεοφανώ ο ίδιος.