Σασμός: Ο Αστέρης αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση με την οικογένεια του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Καλλιόπη και Αντώνης ήταν όχι μόνο συγχωριανοί αλλά και πολύ καλοί φίλοι. Ωστόσο, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια, η καπετάνισσα πείθεται πως ο Αντώνης βοήθησε με τα σχέδια του Παύλου για τον θάνατο του Βασίλη, του συζύγου της, στη φυλακή. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Παρ’ όλα αυτά, η Καλλιόπη έχει αποφασίσει να καταστρέψει τον Αντώνη. Συγκεκριμένα, απειλεί ότι θα τον «δώσει» στον αρχηγό της αστυνομίας υποστηρίζοντας συνενοχή στη δολοφονία, παρότι αυτό δεν έχει καμία βάση.

Μετά από όλα αυτά, η Μαρίνα συμβουλεύει τον σύζυγό της να μην δίνει σημασία στα λόγια της Καλλιόπης, όταν αυτή είναι εξοργισμένη. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24,ο ίδιος αποφασίζει να παραιτηθεί, διότι δεν επιθυμεί να ζει υπό τις απειλές της Σταματάκαινας.

Για ακόμα μία φορά τα σχέδια τους θα καταλήξουν σε αδιέξοδο. Παρόλο που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αποφασίσουν να φύγουν στην Γερμανία, προκειμένου να προσφέρουν στο παιδί τους μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μακριά από τις σκιές των εχθρών της Κρήτης, τελικά θα ματαιώσουν τα σχέδια τους, καθώς η Μαρίνα θα φτάσει στον χωρισμό με τον Αντώνη και η Αργυρώ δεν θα θελήσει να την αφήσει μόνη της σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Το ζευγάρι θα αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του στην Άνω Ποριά, αν και για τον Αστέρη θα είναι πολύ δύσκολο. Ο ίδιος είχε ήδη έντονες διαφωνίες με τη μητέρα του και τον Μαθιό λόγω της απόκρυψης της δολοφονίας του Στεφανή.

Μάλιστα, ο Αστέρης θα ξεκινήσει τη διαδικασία χωρισμού της περιουσίας του από τον αδελφό του, αφού πλέον δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση μαζί του.