Ο Φίλιππος συναντά τυχαία την Αρετή στον δρόμο και τα αίματα δεν αργούν να ανάψουν. «Όταν με βλέπεις, να αλλάζεις πεζοδρόμιο! Συνεννοηθήκαμε;;;», της ξεκαθαρίζει έξαλλος και η Αρετή περνά στην αντεπίθεση. «Τώωωρα θα δεις τι έχεις να πάθεις! Θα χουμε και δεύτερο γύρο τεντιμπόη! Την κόρη μου ούτε με κυάλια δεν θα τη ξαναδείς!», του φωνάζει και ο Φίλιππος εξαγριώνεται ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Αμαλία, μη αντέχοντας την παγερή στάση του Ισίδωρου του ζητά να μιλήσουν. «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα γίνει αυτή η κουβέντα, Αμαλία. Όχι εσύ. Και σταμάτα να ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη. Θα σου βγει σε κακό!!!», της λέει κι εκείνη νευριασμένη γυρνά την πλάτη της και φεύγει.

Στο μεταξύ, η Αρετή λέει στην Βασιλική για τον καυγά της με τον Φίλιππο, τονίζοντας της ότι εκείνος την προκάλεσε. «Κανείς δεν φέρεται έτσι στη μάνα μου!», λέει η Βασιλική γεμάτη οργή και φεύγει για να βρει τον Φίλιππο…

Φτάνει πυρ και μανία στο σπίτι και αμέσως του επιτίθεται.«Ό,τι κι αν έκανε, είναι μάνα μου και δεν σου επιτρέπω να τη βρίζεις και μάλιστα μεσ’ τη μέση του δρόμου! Μας κάνεις ρεζίλι, δεν το καταλαβαίνεις; Τελευταία φορά! Το εννοώ!», του φωνάζει, ανοίγει την πόρτα και φεύγει.

Στη συνέχεια πηγαίνει στον ελαιώνα για να δει τον Στάθη. «Βασιλική, στεναχωριέμαι πολύ για σένα και τον Φίλιππο. Δεν σας αξίζει αυτό. Σου μίλησε και η Ιουλία. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ούτε εγώ έχω» της λέει αρχικά και μετά περνά στο άλλο θέμα που τον καίει:

«Ας το πάρει το ποτάμι μονοκοπανιά. Η Ιουλία, σε λιγότερο από ένα μήνα, θα φύγει να πάει Αθήνα. Είναι έγκυος, από μένα», της αποκαλύπτει και η Βασιλική μένει παγωτό, όμως του δίνει συγχαρητήρια…