Ο Παράδεισος των Κυριών: Από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν, έχει περάσει αρκετός καιρός…μια ολόκληρη ζωή! Τώρα, οι δύο αδελφές, Όλγα και Δωροθέα, βρίσκονται αντιμέτωπες με την ανάγκη να ξανά συστηθούν, αλλά η συνάντησή τους δεν συμβαίνει υπό τις πιο ευνοϊκές συνθήκες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών 2ος κύκλος: Όλγα και Δωροθέα ξανά συστήνονται

Ποιος γνωρίζει πόσο θα επηρεάσει η πρώτη εντύπωση της Δωροθέας την απόφασή της για το πώς θα βοηθήσει τώρα που βρίσκεται εδώ; Η εικόνα που βλέπει δεν της εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Κατά την άφιξή της, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Δωροθέα αναλαμβάνει γρήγορα πρωτοβουλίες και συναντά τον δικηγόρο του φιλανθρωπικού σωματείου, αλλά και τη νονά του Σίμου, τη Βικτώρια.

Μια μέρα μόνο πριν από τα εγκαίνια του «Παραδείσου», το φλερτ του Σίμου προς την Αμαλία προκαλεί αναστάτωση στον Ντίνο, αλλά δεν είναι ο μόνος που αντιδρά. Η Μιράντα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη εμφάνιση από το παρελθόν της, έναν άντρα που τη βασάνισε και την πλήγωσε βαθύτατα, αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή της. Και τώρα, που πίστευε πως είχε αφήσει όλα αυτά πίσω της, βλέπει την κόλαση μπροστά της, με σάρκα και οστά…