Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος προειδοποιεί τον Μάρκο να μην μπλέξει με την Δωροθέα. Η Λιζέτα δέχεται να βοηθήσει τον Ντίνο.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Και πάλι ο Αποστόλης καταφέρνει να ξεφύγει από την αστυνομία και βρίσκει καταφύγιο έξω από το σπίτι της Όλγας, έχοντας επικίνδυνες διαθέσεις. Παράλληλα, η Σύρμω, αποφασισμένη να πείσει τον Μεμά να επιστρέψει στην Ελλάδα, ζητάει από τον Πασχάλη να του πει ψέματα: «Πρέπει να του πεις ότι αρρώστησα και είμαι στα τελευταία μου»

Στο μεταξύ, η ξαφνική επίσκεψη του Αποστόλη στη Δωροθέα την αναστατώνει, αλλά στη συνέχεια, εκείνος της προτείνει να της παράσχει χρήματα για το σπίτι και να εκβιάσουν τον Χρήστο. Ταυτόχρονα, η Όλγα λαμβάνει μια ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της: «Μπορείς να εργαστείς στην τράπεζα, στη θέση του Άγη», της ανακοινώνει ο Χριστόφορος. Ο Σίμος, συνομιλώντας με τον Μάρκο, τον βάζει σε δύσκολη θέση όσον αφορά τη Δωροθέα: «Μην μπλέξετε μαζί της, δεν θα σας κάνει καλό, πιστέψτε με», του τονίζει.

Η Ζηνοβία κατηγορεί τη Στέλλα για τις συνεχείς καθυστερήσεις, ενώ εκείνη επιμένει ότι η Αμαλία φέρει την ευθύνη: «Δεν φταίω εγώ. Η Αμαλία φταίει που καθυστερεί να ετοιμαστεί κάθε πρωί», δικαιολογείται.

Ωστόσο, όταν η Αμαλία μαθαίνοντας τους ισχυρισμούς της εξοργίζεται και αντιδρά: «Με πείραξε πολύ αυτό που έκανες. Σε παρακαλώ μην το ξαναπείς αυτό και, στο κάτω-κάτω, είσαι μεγάλη γυναίκα, μπορείς να έρχεσαι μόνη στη δουλειά» της λέει και φεύγει. Η Σύρμω, αντιλαμβανόμενη το λάθος της για το ψέμα που είπε στον Μεμά, του τηλεφωνεί για να τον καλμάρει, ενώ ο Βύρωνας εμφανίζεται στον «Παράδεισο» με σκοπό να φλερτάρει τη Ζαχαρούλα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σίμος ζει έναν αληθινό εφιάλτη, καθώς βλέπει τον Αποστόλη ολοζώντανο και ζητά από τον Ρένο: «Ο Βασιλείου ζει. Το καλό που σου θέλω είναι να τελειώσεις τη δουλειά που άφησες στη μέση»…Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Βικτώριας στην αστυνομία σχετικά με την παρουσία του Χρήστου στο νοσοκομείο, προκύπτει ότι ο Σωτήρης αποκάλυψε απόρρητες υπηρεσιακές πληροφορίες στην Όλγα.

Ο Σωτήρης αναλαμβάνει την ευθύνη του και υποβάλλει την παραίτησή του, την ώρα που ο Χριστόφορος, ενοχλημένος από τα καμώματα της Στέλλας, προτείνει στη Ματούλα: «Ματούλα, δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να μείνετε άλλο εδώ. Θα σας νοικιάσω ένα σπίτι για να πάρεις την κόρη σου και να μείνετε μαζί», της προτείνει.

Όμως, μόλις το μαθαίνει η Αμαλία, αντιδρά αρνητικά στον πατέρα της και αρνείται την πρόταση: «Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Κανείς δεν θα φύγει», του ξεκαθαρίζει. Καθώς η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο έντονη για τη Στέλλα, λίγες ώρες αργότερα, αποδεικνύεται ότι το θράσος της δεν έχει όρια. Πηγαίνει και κάθεται να φάει μαζί με την οικογένεια, προκαλώντας μεγάλη ενόχληση στον Χριστόφορο, ο οποίος αντιμετωπίζει και πάλι την παρενόχληση της: «Αχ, μη μου κρατάτε μούτρα», του λέει με νάζι.

Από την άλλη, ο Ντίνος, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να βρει το παιδί της Μιράντας και συνομιλεί με τη Λιζέτα, η οποία συμφωνεί να τον βοηθήσει αποκαλύπτοντας όσα ξέρει για τη Βικτώρια και τις παράνομες υιοθεσίες.