Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ επισκέπτεται με τη Σιμώνη τη σπηλιά που γεννήθηκε προκειμένου να ελέγξει το χάρισμα της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Επεισόδιο 21

Ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Θέμις Μπαζάκα, κ.α.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο γάμος του Μάρκου και της Μεταξίας, ύστερα από πρόταση της Γερακίνας θα δώσει τέλος σε μια αντιπαλότητα που δε θα είχε κανέναν νικητή αλλά ένας παράνομος έρωτας θα γεννηθεί και μαζί του θα φέρει τον όλεθρο στον πύργο των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα 7/11 Επεισόδιο 21

Ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια. Ο Σπήλιος δεν καταφέρνει να βρει τον θησαυρό ενώ η συμμαχία του με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Μαριόλη.

Η Μεταξία τείνει ψεύτικη χείρα φιλίας στη Κερασίνα. Ο Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπετάνιων, ενώ ο Κανέλλος θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τον καταρρακώσει.

Η Θεοφανώ επισκέπτεται με τη Σιμώνη τη σπηλιά που γεννήθηκε προκειμένου να ελέγξει το χάρισμα της ή ν’ απαλλαγεί από εκείνο μια για πάντα. Όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως πρέπει…