Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Λουκία ανακοινώνει ότι οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν κι ότι μπορεί ο Χριστόφορος να μην ομολόγησε ότι είναι ο Κυριάκος, αλλά, έχει ένα κρυφό άσσο στο μανίκι της, που θα αποδείξει τα πάντα….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 69

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Μάρκος ακούει το μήνυμα της Κρίστιας μετά την κατάθεση του, όπου του λέει ότι είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη και της τηλεφωνεί ανήσυχος, αλλά, η Κρίστια δεν απαντάει, ενώ ο Άλκης ρωτάει την Ειρήνη, αν είναι αλήθεια αυτό που είπε ο Χριστόφορος, ότι αυτός, δηλαδή, την ανάγκασε να μην πει στην κατάθεση της ότι είναι ο Κυριάκος.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 22/9 Επεισόδιο 69

Η Ροδούλα λέει στη Σοφία για τον παλιό της φίλο, που πέρασε απ΄ το μαγαζί και την έψαχνε. Η Σοφία αναρωτιέται απορημένη ποιος μπορεί να ήταν.

Ο Παύλος λέει στη Χλόη ότι πρέπει να της πει κάποια πράγματα γι΄ αυτόν, αλλά, αυτή τον προλαβαίνει και του λέει πως τα έμαθε όλα για τον Γρηγόρη, πως είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πως είναι στο ψυχιατρείο στην Αθήνα. Ο Παύλος τη ρωτάει, αν της τα είπε η Κρίστια.

Ο Χρυσοχόου είναι στο σπίτι του Άλκη με την τρομαγμένη Μαρήλια και της λέει πως περιμένουν μαζί τον Άλκη.

Η κατάθεση του Μάρκου και της Ειρήνης τελειώνει και βρίσκουν τον Χριστόφορο και τον Φίλιππο έξω απ΄ την Αστυνομία. Ο Μάρκος ακούει το μήνυμα της Κρίστιας, που του λέει πως τα είπε όλα στη Χλόη για τον Γρηγόρη. Ανήσυχος γι΄ αυτήν, της τηλεφωνεί, αλλά, η Κρίστια δεν του απαντάει.

Η Ειρήνη τα βάζει με τον Χριστόφορο, που πήγε και κατέθεσε ότι αυτός την ανάγκασε να μην πει στην κατάθεση της ότι είναι ο Κυριάκος.
Ο Παύλος τα εξομολογείται όλα στη Χλόη για τον Γρηγόρη και της ζητάει να τον συγχωρέσει που δεν της τα είχε πει μέχρι τώρα.

Η Λουκία ανακοινώνει ότι οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν κι ότι μπορεί ο Χριστόφορος να μην ομολόγησε ότι είναι ο Κυριάκος, αλλά, έχει ένα κρυφό άσσο στο μανίκι της, που θα αποδείξει τα πάντα.

Ο Άλκης γυρνάει σπίτι και βρίσκει εκεί τον Χρυσοχόου να τον περιμένει με τη Μαρήλια.