Έρωτας φυγάς: Συμμαχία Στέφανου Ιάσονα. Αφίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Αφίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω

Μεγαλοεπενδυτές καταφθάνουν στο Κιάρι και προσπαθούν να αγοράσουν γη για ένα κομμάτι ψωμί. Είναι αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο του, ακόμα και βγάζοντας από τη μέση όποιον αρνηθεί να συνεργαστεί μαζί τους. Ο Στέφανος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τους σταματήσει, ενώ ο Ιάσονας θα καταλάβει εγκαίρως τις προθέσεις τους και οι δύο άντρες θα δώσουν τα χέρια για το καλό του τόπου τους.

Ο Στέφανος θα παραμείνει η «φωνή» της λογικής, όταν ο Μάρκος πιστέψει τις φήμες που κυκλοφορούν, ότι η Αλεξάνδρα δηλητηριάστηκε στις φυλακές από κάποιον άνθρωπο του Δεμερτζή που ήθελε να την βγάλει από τη μέση. Θα αρπάξει αμέσως το όπλο του με σκοπό να σκοτώσει τον Ιάσονα, αλλά ο Στέφανος θα τον εμποδίσει. Θα τον συμβουλέψει να μην ακούει πάντα την καρδιά του που τον οδηγεί σε λάθος μονοπάτια. Και πράγματι, βγαίνει αληθινός, καθώς η Αλεξάνδρα δεν είναι η μόνη που δηλητηριάζεται.

Επίσης, ο Στέφανος θα τον προστατέψει και από τα κουτσομπολιά του κόσμου όταν θα πάει να τον πάρει έξω από το νοσοκομείο, που κάθεται εκεί όσο η Αλεξάνδρα δίνει μάχη για τη ζωή της. Θα του τονίσει ότι η Ευγενία εργάζεται σε αυτό το νοσοκομείο κι αυτός ξεροσταλιάζει εκεί για την γυναίκα κάποιου άλλου.

Στον δεύτερο κύκλο, ο Στέφανος θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει και επισήμως τον Μάρκο, ώστε να γίνει νόμιμος κληρονόμος του, όταν θα κλείσει τα μάτια του. Αν και οι δικηγόροι του εξηγούν ότι η περιουσία του μπορεί να περάσει στα χέρια του Μάρκου με μια διαθήκη, εκείνος επιμένει να τον αναγνωρίσει ως γιο του.

Τότε, όμως, καταφτάνει στο Κιάρι ένας αναπάντεχος επισκέπτης! Ο Φάνης Παράσχος, γιος του αδερφού του…