Σασμός: Η Θοδώρα βιώνει με απέραντο πόνο την απώλεια του παιδιού της, ενώ ο Αστέρης και η Αργυρώ επιχειρούν να πείσουν την Καλλιόπη να βάλει τέλος στον κύκλο της εκδίκησης….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Εύα, από την άλλη, χρησιμοποιεί επιδέξια όλους τους πόρους που διαθέτει, προκειμένου να επιτύχει τους δικούς της σκοπούς. Ακόμα και τον Αντρέα, τον οποίο εξαπατά με ψεύτικο έρωτα. Την ίδια ώρα, η Βασιλική, είναι εκτός ελέγχου και απειλεί τον Μαθιό με διαζύγιο, αν δεν σκοτώσει τον Λάζαρο.

Η απώλεια του Νικηφόρου έχει προκαλέσει πληγές βαθιές που δεν φαίνεται να επουλώνονται. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να βρουν έναν τρόπο να απομακρύνουν τον Λάζαρο από τον κίνδυνο που τον απειλεί. Παράλληλα, η Μαρίνα απομακρύνεται από τους Βρουλάκηδες, κόβοντας τους δεσμούς που την ενώνουν μαζί τους.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης φτάνουν στο σημείο να αποφασίσουν να αφήσουν πίσω τους την Κρήτη και να επιχειρήσουν μια νέα αρχή στην Αυστραλία. Αισθάνονται ότι μόνο εκεί μπορούν να ξεφύγουν από το μίσος και τη διχόνοια που τους περικυκλώνει.

Από την άλλη, η Καλλιόπη αναλαμβάνει η ίδια την εκδίκηση προς τους Βρουλάκηδες, αναλαμβάνοντας δράση χωρίς να διστάσει. Παράλληλα, ο παπάς, ο Παύλος και ο Αντώνης βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες συγκάλυψης και αναζητούν τον συγκρατούμενο του Βασίλη.Την ίδια ώρα, η Βασιλική ζητάει από τον Μαθιό να εκδικηθεί τον δολοφόνο του γιου τους. Ο Μαθιός και οι υπόλοιποι από την οικογένεια Σταματάκη βλέπουν στην Βασιλική μια αλλαγή που τους γεμίζει με φόβο.

Παράλληλα, ο Αστέρης και η Αργυρώ επιχειρούν να πείσουν την Καλλιόπη, που είναι ανένδοτη, να μην συνεχίσει τον κύκλο της εκδίκησης. Ταυτόχρονα, η Βασιλική βγάζει την Καλλιόπη από τη ζωή της, θεωρώντας την υπεύθυνη για τον χαμό του γιου της, καθώς εκείνη ήταν πάντα η μόνη από την οικογένεια Σταματάκη που δεν ήθελε τον σασμό.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Εύα απλώνει τα δίχτυα της, κρατώντας κρυφό τον απώτερο σκοπό της από όλους, ακόμα και από τον Παύλο. Από την άλλη, οι Βρουλάκηδες, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προετοιμάζονται για τον επερχόμενο νέο κύκλο αίματος. Έχουν αντιληφθεί ότι ο θάνατος του Νικηφόρου δεν θα μείνει ατιμώρητος. Παράλληλα, μια νέα δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται σύντομα, προσθέτοντας περισσότερη θλίψη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς.