Το Ναυάγιο: Όταν ο αξιωματικός του Λιμενικού επιστρέφει στο σπίτι του και διαπιστώνει ότι η Ειρήνη λείπει, αρχίζει να ανησυχεί. Συζητά με τη Δήμητρα, η οποία του αναφέρει ότι δεν την είδε να φεύγει, αλλά το πρωί ανέφερε ότι δεν αισθανόταν καλά και οι σκέψεις του σκιαγραφούν ένα σενάριο δυσάρεστων εξελίξεων…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Ο αξιωματικός, γεμάτος αγωνία, ξεκινά να καλεί όλα τα νοσοκομεία της πόλης προσπαθώντας να μάθει αν έχει εισαχθεί κάποια νεαρή κοπέλα με το όνομα Ειρήνη Κασσιμάτη. Οι φόβοι του αυξάνονται καθώς κανένα νοσοκομείο δεν τον ενημερώνει για την παρουσία της. Στο μυαλό του εμφανίζεται η εικόνα του πατέρα της, του Τρύφωνα, αλλά συνειδητοποιεί πως είναι απίθανο να έχει επιστρέψει στο νησί της.

Αναγκασμένος και χωρίς άλλη επιλογή, ο αξιωματικός βγαίνει στους δρόμους για να αναζητήσει την Ειρήνη. Η απόφασή του αποδεικνύεται ορθή, καθώς την εντοπίζει λίγα τετράγωνα μακριά, ανήμπορη και με υψηλό πυρετό.

Καθώς πλησιάζει, της λέει με αγωνία: «Για τον Θεό, τι συνέβη; Πώς βρέθηκες σε αυτή την κατάσταση;». Ρίχνει το σακάκι του πάνω της, προσπαθώντας να τη ζεστάνει. «Σου γίνομαι βάρος. Μόνο προβλήματα σου δημιουργώ από τη στιγμή που ήρθα σπίτι σου», θα του πει και, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, θα χάσει τις αισθήσεις της.

Ο αξιωματικός την παίρνει στο σπίτι, με την βοήθεια της τη Δήμητρας, και την βάζει στο κρεβάτι της. Όλο το βράδυ, αγχωμένος, παραμένει δίπλα της, φροντίζοντας να την περιθάλψει. Το πρωί, καλεί γιατρό προκειμένου να διασφαλίσει ότι η υγεία της δεν απειλείται.