Ο Παράδεισος των Κυριών: η Μιράντα και ο Ντίνος ανακαλύπτουν ότι ο νεκρός άνδρας από τη φωτιά δεν είναι ο Αποστόλης… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Το ενδιαφέρον του Σίμου έχει ένα ισχυρό αντίκτυπο στη ζωή της Αμαλίας, καθώς την ωθεί να επανεξετάσει την τρέχουσα κατάσταση της. Έτσι, αποφασίζει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους, επιδιώκοντας να προχωρήσει προς την επόμενη φάση της ζωής της.

Ο Σίμος αντιδρά με χαρά στην απόφαση της Αμαλίας και εκδηλώνει ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στη διατήρηση αυτής της σχέσης. Με πειστικότητα την κερδίζει και την παροτρύνει να αφήσει στην άκρη τις ανησυχίες της για λίγο και να βγουν μαζί.

Παράλληλα, η Μιράντα και ο Ντίνος ανακαλύπτουν ότι ο νεκρός άνδρας από τη φωτιά δεν είναι ο Αποστόλης, αλλά ο δικηγόρος Δούβλης. Αυτή η ανακάλυψη αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης και ξεκινά ένας υπόγειος νομικός αγώνας για το ποιος δικαιούται να κληρονομήσει την περιουσία της Όλγας, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο.

Η Μάγια τελικά προτείνει στην Πολυξένη να δουλέψει στο «Μπραζίλ», κι εκείνη, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, δέχεται…Ωστόσο, δεν γνωρίζει ακόμα τους κινδύνους που την περιμένουν σε αυτή τη νέα επαγγελματική προσπάθεια.