Κάνε ότι κοιμάσαι: Μετά το αιματηρά γεγονότα της προηγούμενης σεζόν, η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 επιστρέφει το φθινόπωρο με μια νέα συναρπαστική ιστορία. Ο πρωταγωνιστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, μεταφέρεται σε ένα διαφορετικό σχολείο, όμως θα έρθει αντιμέτωπος με τις προκλήσεις που του έρχονται μπροστά του, από τους νέους συναδέλφους του, οι οποίοι κρύβουν σκοτεινά μυστικά και αλήθειες. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια..

Κάνε ότι κοιμάσαι – Επιστρέφει με νέα επεισόδια

Εάν σας κέντρισε το ενδιαφέρον η πρώτη σεζόν, προετοιμαστείτε να ζήσετε ανατριχιαστικές στιγμές τον επόμενο χρόνο. Οι δημιουργοί της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι”, ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κοινού και την αγάπη που έλαβε το σίριαλ, αποφάσισαν να αναβαθμίσουν το επίπεδο. Στόχος τους είναι όχι μόνο να ενθουσιάσουν τους φανατικούς θεατές της σειράς, αλλά και να κερδίσουν νέους θεατές.

Η εξέλιξη της ιστορίας επικεντρώνεται για ακόμα μια φορά στον Νικόλα (Σπύρος Παπαδόπουλος), τον εκπαιδευτικό που προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του μετά τον χαμό της αγαπημένης του γυναίκας. Παρά τις δυσκολίες, επιδιώκει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με τη βοήθεια της κόρης του, της Νάσιας (Γεωργία Μεσσαρίτη), που θα βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε του βήμα.

Μια νέα αρχή διαγράφεται για τον Νικόλαο Καλίρη, καθώς τον βρίσκουμε σε ένα ιδιωτικό σχολείο με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από αυτή που είχε συνηθίσει. Το εν λόγω σχολείο φιλοξενεί μαθητές από πλούσιες οικογένειες και αγνοεί τους κανόνες. Ο διευθυντής, Κάσδαγλης, αναδεικνύεται ως μια κεντρική φιγούρα που καθορίζει τις εξελίξεις. Η ερμηνεία του ανήκει στον Χριστόδουλο Στυλιανού.
Μια εκκεντρική καθηγήτρια στο σχολείο, την οποία θα παίξει η Τζένη Θεωνά, θα τραβήξει το ενδιαφέρον του Νικόλα και σύντομα θα πλησιάσουν ο ένας τον άλλο για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο.

Η υπόθεση περιπλέκεται με την εμπλοκή της αρχηγού ενός μικρού πολιτικού κόμματος, μιας δυναμικής γυναίκας που υποδύεται η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Επίσης, ο πατέρας ενός από τους μαθητές, ο Μιχάλης Οικονόμου, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, μόνο η Νάσια θα αποτελεί γνώριμο πρόσωπο από την προηγούμενη σεζόν. Οι υπόλοιποι μαθητές είναι νέοι ανερχόμενοι ηθοποιοί.

Οι δημιουργοί της σειράς έχουν επισημάνει ότι ο δεύτερος κύκλος δεν θα επικεντρωθεί στη βία, αλλά στο να αποδείξει πώς το καλό μπορεί να επικρατήσει ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Στην σειρά συνεχίζουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Καπετανάκος, Βίκυ Μεϊδάνογλου, Στέργιος Αντούλας και Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.