Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή καταθέτει στην αστυνομία και δίνει τη χαριστική βολή στον Σταυρίνο…

Μαύρο Ρόδο επόμενα 124-125

Όσα θα δούμε στα επεισόδια 124 και 125 της δραματικής σειράς του MEGA Μάυρο Ρόδο, στις 13 και 14/6 στοιχα.

Επεισόδιο 124 (Τρίτη 13/6)
Ο Σταυρίνος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και περιμένει να κατάθεση το φονικό. Η Τασούλα προσπαθεί να πείσει την Πολυξένη να μιλήσει στην Κασσιανή για να ξει την κατάθεσή της.

Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι μαζί με τον Λευτέρη για να μάθουν την αλήθεια για τον υπέρηχο της Ελισάβετ. Ο Μανόλης με την ζητούν από την Ελισάβετ να μιλήσει στον μήπως και ηρεμήσει. Η Αλεξία ανακοινώνει στην Όλγα και τον Παναγιώτη ότι φεύγει για ένα μακρινό ταξίδι.

Η Θάλεια μαθαίνει ότι ο Γιαννίκος ετοιμάζεται να στείλει περιπολικό για τη σύλληψη του Λουκά. Η Φιλαρέτη θα βοηθήσει τον Λευτέρη να μάθει αν ισχύει ή όχι η αποβολή της Ελισάβετ. Τι θα στην Αλεξία κατά τη διαδρομή της προς το αεροδρόμιο;

Επεισόδιο 125 (Τετάρτη 14/6)
Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ δεν το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Η Αλεξία θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βίκο, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της.

Η Ελισάβετ κρατάει την αλήθεια για το παιδί μόνο για τον εαυτό της. Άγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το μαγαζί του Καστρινού και νος είναι σίγουρος ότι πρόκειται για αντίποινα από τους άνδρες του Βίκου.

Ο Σταυρίνος προσπαθεί να γλιτώσει τη φυλακή. Η Κασσιανή καταθέτει στην αστυνομία και του δίνει τη χαριστική βολή. Ο Βίκος, γυρνώντας από την κόλαση, «φυτεύει» δικό του άνθρωπο στο περιβάλλον του Καστρινού.