Η Γη της Ελιάς: Η οικογένεια των Βρεττάκων θα βιώσει νέες αναταραχές στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς». Ο Ισίδωρος, ερωτευμένος με την Αμαλία, θα προκαλέσει ταραχή στο σπίτι, σε σημείο που οι υπόλοιποι θα βλέπουν την αγαπημένη του με μισό μάτι… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Μετά τον γάμο η Αμαλία μεταμορφώνεται…

Αυτή η άρρηκτη απόφαση του Ισίδωρου να παντρευτεί την Αμαλία, έπειτα από ένα ταξίδι στην Αμερική, θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές. Επιστρέφοντας παντρεμένοι, αναμένεται να δημιουργήσουν διαταραχή στην ήδη εύθραυστη ισορροπία της οικογένειας.

Τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα για την Αμαλία. Από ήρεμη και προσηλωμένη στο παρελθόν, θα αρχίσει να αποκτά δική της φωνή και άποψη σε θέματα που προηγουμένως αφορούσαν μόνο τον Ισίδωρο και τον γιο του.

Ως σύζυγος του Ισίδωρου, θα εκμεταλλευτεί τη θέση της και θα επιβάλλει τις δικές της απόψεις και τακτικές στο σπίτι. Αναμένονται συγκρούσεις καθώς θα αντιμετωπίζει αντίσταση.

Η κατάσταση θα εξελίσσεται και θα επιδεινώνεται, ενώ η Ιουλία, ο Μάνος και η Μαρίνα θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει. Οι τρεις αυτοί χαρακτήρες θα ξεκινήσουν να αμφισβητούν τους σκοπούς της Αμαλίας και τον ρόλο του Ισίδωρου σε αυτήν την κατάσταση.