Έρωτας Φυγάς Επόμενα Επεισόδια: Σε επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς», έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις, με μία δολοφονία θα ταράζει όλη τη Μεσσήνη. Ο Μίμης, πρώην συνεργάτης του Παύλου Κοντογιάννη, ο οποίος εξαπάτησε την οικογένεια Δεμερτζή προσποιούμενος τον εργάτη με εντιμότητα και μετάνοια, βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν νέο εχθρό.

Αυτός ο εχθρός, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, δεν είναι άλλος από την Νότα, την θεία της Ευγενίας. Η Νότα, όπως ήδη ξέρουμε, παρουσιάζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα, ενώ παράλληλα έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, εξελίσσοντας έτσι σε ένα επικίνδυνο πρόσωπο. Αφού προσπαθεί αρχικά σκοτώσει την Αλεξάνδρα, στη συνέχεια αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Μίμη.

Η επίθεση της Νότα στον Μίμη γίνεται αστραπιαία, και ο άνδρας βρίσκεται στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του. Αφού συνέρχεται, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη Νότα και να λογαριαστούν. Ωστόσο, εκείνη για να ξεφύγει, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, τον πυροβολεί με το όπλο του Μάρκου. Αυτό, όμως, όπως θα δούμε, θα φέρει νέα προβλήματα στον νεαρό, καθώς το όπλο του φονικού ανήκει σε εκείνον.