Το Μυστικό της Πεταλούδας 9/10: Η Έλενα πάει στο Μάρκο να τον πείσει να πει στην κατάθεση του για το πορτραίτο του Κυριάκου, που είχε δει στη Βηρυτό στο σπίτι της Μαρίνας Βέργου, γιατί αυτό είναι η απόδειξη ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 66

Ο Μάρκος δε δείχνει διατεθειμένος να το κάνει κι η Έλενα αποφασίζει ν΄ αλλάξει στάση για να τον τουμπάρει.
Η Κρίστια, βλέποντας τη Χλόη ταραγμένη κι εξαγριωμένη, αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Της λέει πως ο άντρας που είναι μαζί του στο βίντεο που βρήκε στο κινητό στο σπίτι της, δεν είναι ο Παύλος, αλλά, ο δίδυμος αδερφός του ο Γρηγόρης.
Ο Χριστόφορος λέει στο Φίλιππο πως τσέκαρε και είναι σίγουρος πως ο Άλκης σκότωσε τον Ηλία. Ο Φίλιππος προτείνει να το πουν στον Στέφανο, ο Στέφανος να παρακολουθεί τις κινήσεις του Άλκη έτσι ώστε ο Άλκης να τους οδηγήσει άθελα του στον Χρυσοχόου.
Η Μαρήλια ζητάει συγνώμη απ΄ τον Άλκη που μέθυσε το προηγούμενο βράδυ κι αυτός την καθησυχάζει για άλλη μια φορά, ότι θα τα κανονίσει όλα.
Η Λουίζα πάει στο Θέμη να του πει ότι αποφάσισαν να φύγουν απ΄ την Κύπρο με τον Άρη, όταν έρχεται η Χριστίνα απ΄ το νεκροταφείο και τους βλέπει μαζί πολύ κοντά τον έναν στον άλλον και ξεσπάει.
Ο Χριστόφορος δέχεται την επίσκεψη της Δώρας, της γειτόνισσας απ΄ την Ποταμίτισσα, που έκανε μια αναπάντεχη ανακάλυψη.