Παγιδευμένοι: Στα νέα επεισόδια του Β’ κύκλου της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης πυροβολεί τον επικίνδυνο δολοφόνο για να τον σταματήσει και να αποτρέψει τη διαφυγή του. Αυτή η ενέργεια έχει σοβαρές συνέπειες, καθώς ο δολοφόνος τραυματίζεται θανάσιμα και πεθαίνει, προκαλώντας τον παππού του να ορκιστεί εκδίκηση. Έτσι, οΔημήτρης αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να χάσει τη δουλειά του και την ελευθερία του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Η ελευθερία του Δημήτρη κρέμεται από μια κλωστή

Ο Δημήτρης βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Η ζωή του υφίσταται δραματικές αλλαγές, καθώς η καριέρα του και η ελευθερία του κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο, ο εισαγγελέας και ο Αντρέας κατευθύνονται προς το σπίτι του νεαρού που υποψιάζονται ως τον μανιακό δολοφόνο που αναζητούν.

Κατά τη συνάντηση, ο νεαρός πανικοβάλλεται και προσπαθεί απεγνωσμένα να διαφύγει, πυροβολώντας τον Αντρέα. Ο Δημήτρης, με σκοπό να τον σταματήσει και να τον αποτρέψει από τη διαφυγή, αναγκάζεται να πυροβολήσει τον νεαρό. Ωστόσο, όταν συνειδητοποιεί ότι ο νεαρός πάσχει από αιμορροφιλία, με αποτέλεσμα να μην πήζει, σοκάρεται. Αμέσως καλεί ασθενοφόρο για τον Αντρέα και στη συνέχεια μεταφέρει ο ίδιος, με το αυτοκίνητο του τον νεαρό στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο νεαρός τελικά αφήνει την τελευταία του πνοή, ενώ ο Αντρέας ξεπερνά τον κίνδυνο. Η είδηση του θανάτου του δολοφόνου πυροδοτεί βαθιά αίσθηση ένοχης στον Δημήτρη, ο οποίος είναι απαρηγόρητος. «Ήξερα πως ήταν άρρωστος και όμως τον πυροβόλησα. Έχω στα χέρια μου το αίμα του,» λέει, με δάκρυα στην αγκαλιά της Άννας. Παρότι η Άννα και ο Σταύρος προσπαθούν να του εξηγήσουν ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα, δεν καταφέρνουν να τον πείσουν.

Οι τύψεις και οι ενοχές βασανίζουν συνεχώς τον εισαγγελέα, και μέσα σε όλα αυτά προστίθεται και η εκδικητική μανία του παππού του νεαρού, ο οποίος απειλεί τον Δημήτρη. «Σκότωσες τον εγγονό μου, ήταν αθώος. Μόνο αυτόν είχα στη ζωή. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σαπίσεις στη φυλακή. Εσύ και η οικογένειά σου θα καταστραφείτε, να το θυμάσαι αυτό» τον απειλεί με οργή και τα μάτια του γεμίζουν σπίθες μίσους.

Έπειτα, δίνει εντολή στον δικηγόρο του, τον Αλέκο, όχι μόνο να καταστρέψει εντελώς την καριέρα του Δημήτρη, αλλά και να τον οδηγήσει αμέσως στη φυλακή, προκειμένου να εκδικηθεί για τον θάνατο του εγγονού του. Ο Αλέκος, ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή, τρίβει τα χέρια του. Συνειδητοποιεί ότι έχει τώρα την ευκαιρία που χρειαζόταν για να χτυπήσει τόσο τον Δημήτρη όσο και την Άννα. Έτσι, την επόμενη μέρα, ο αδίστακτος δικηγόρος επισκέπτεται τον αρχηγό της Αστυνομίας και καταγγέλλει ότι τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Αντρέας κατέληξαν σε κατάχρηση εξουσίας, σκοτώνοντας έναν αθώο άνθρωπο με σκοπό να αποδώσουν όλες τις εγκληματικές πράξεις σε αυτόν και να κλείσουν την υπόθεση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

«Ο Μαρκέτος τρελάθηκε μετά την απαγωγή της γυναίκας του και κατήγγειλε έναν άνθρωπο που ήταν επίσης όμηρος του δράστη. Πιστέψτε με, ο αληθινός δολοφόνος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος» δηλώνει ο δικηγόρος στον αρχηγό της Αστυνομίας, βάζοντας τον σε σκέψεις.

Λίγο αργότερα, έξω από την εισαγγελία, ο Αλέκος φωνάζει τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες, κατακρίνοντας την αξιοπιστία τόσο του Δημήτρη όσο και του Αντρέα, υποστηρίζοντας ότι σκότωσαν έναν αθώο. Αναμενόμενα, αυτές οι ειδήσεις εξαπλώνονται με ταχύτητα, προκαλώντας οργή στον αρχηγό της Αστυνομίας. Έτσι, εκείνος, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, χωρίς να χάσει χρόνο, πηγαίνει στην εισαγγελία και ενημερώνει τον Σταύρο ότι ο Δημήτρης και ο Αντρέας βρίσκονται πλέον σε διαθεσιμότητα και ότι προτίθεται να διερευνήσει την υπόθεση του μανιακού δολοφόνου από την αρχή.

«Αν διαπιστώσω πως έχουν γίνει παραπτώματα, τότε ενδέχεται και ο Δημήτρης και ο Αντρέας είτε να χάσουν τη δουλειά τους είτε να μεταφερθούν κάπου αλλού», ξεκαθαρίζει στον Σταύρο και ο Δημήτρης με τον Αντρέα πανικοβάλλονται. Ο αστυνόμος συνειδητοποιώντας ότι η καριέρα του κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, τα χάνει. Η Άννα, από την πλευρά της, στέκεται δίπλα τους και αποφασίζει να δράσει, προκειμένου να αποδείξει ότι ο νεαρός είναι όντως δολοφόνος και ότι ο Δημήτρης βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.