Σασμός: Το σχέδιο του Αντρέα αρχίζει να υλοποιείται σιγά-σιγά. Ο ξάδελφος του Παύλου, γνωστός για το μίσος του προς τους Σταματάκηδες και θέλοντας να τους ενοχοποιήσει, αυτή τη φορά, αποφασίζει να ανατινάξει το σπίτι του Παύλου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Συγκρούσεις …

Και ο Παύλος και ο παπά-Μιχάλης έχουν ήδη παρακαλέσει τον Αντρέα να μην εμπλακεί πλέον σε συγκρούσεις με τους Σταματάκηδες, και εκείνος φαίνεται να σέβεται τα λόγια τους. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, ο Αντρέας αναζητά τρόπους για να εκδικηθεί για το αίμα που χύθηκε από τους Βρουλάκηδες χωρίς λόγο. Έτσι, αρχίζει να σχεδιάζει επιθέσεις που θα βάλουν τους εχθρούς του σε δύσκολη θέση.

Ένα από τα σχέδια του είναι η ανατίναξη του σπιτιού του Παύλου. Πώς θα εκτελεστεί αυτό το σχέδιο; Θα δούμε ότι ο Αντρέας αποφασίζει να μείνει στο σπίτι του ξαδέρφου του, περιμένοντας να φτιαχτεί το δικό του.

Στη συνέχεια, πληρώνει έναν άγνωστο άντρα να τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Παύλου. Και όλα αυτά ενώ ο ίδιος θα βρίσκεται μέσα στο σπίτι, με σκοπό να απομακρύνει κάθε υποψία από τον ίδιο.

Ο δυνατός θόρυβος που θα προκαλέσει η έκρηξη θα ακουστεί σε όλο το χωριό, και η Αργυρώ με τον Αστέρη θα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Αμέσως θα επισπεύσουν για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει. «Φωτιά στο σπίτι του θείου μου» θα φωνάξει τρομοκρατημένη η Αργυρώ στον Αστέρη καθώς θα τρέχουν για να προσφέρουν βοήθεια.

Καθώς το ζευγάρι πλησιάζει το σπίτι, θα δουν τον Αντρέα μέσα σε μια αντίξοη κατάσταση, να αγωνίζεται με τις φλόγες. Ο Αστέρης θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει, ακόμα και με κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή. «Είναι μέσα ο Αντρέας. Τι κάνει; Θα καεί… Αστέρη, μη!», θα πει η Αργυρώ καθώς θα παρακολουθεί τον άντρα της ζωής της να αγωνίζεται να σώσει τον θείο της από τις φλόγες.