Η Μάγισσα: η Θεοφανώ βιώνει ακόμα μια άλλη σοκαριστική εμπειρία, καθώς μια νέα προσπάθεια δολοφονίας σχεδιάζεται, αλλά δεν πετυχαίνει τον στόχο της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η αφοσίωση της Μεταξίας στον Τζανή είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά αυτή δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Η Μεταξία δεν σταματά ποτέ να παρακολουθεί προσεκτικά τις ενέργειες του συζύγου της, του Μάρκου. Άλλωστε, έχει πάρει από τους γονείς της την εντολή να παρακολουθεί και να προκαλεί αντιφάσεις, πάντα όμως προς όφελος του συζύγου της και της οικογένειας Γερακάρη.

Από την αρχή, η Μεταξία δεν έχει δει με καλό μάτι την εύνοια του Μάρκου προς τη Θεοφανώ. Αυτό την οδήγησε να προβαίνει σε ποικίλες ενέργειες που δημιούργησαν δυσκολίες για τη Θεοφανώ, προσπαθώντας να καταστήσει τη ζωή της ανυπόφορη. Τώρα, όμως, υποψιάζεται ότι κάτι περισσότερο συμβαίνει μεταξύ του συζύγου της και της νεαρής υπηρέτριας, και αποφασίζει να δράσει ακόμα πιο αποφασιστικά και επιθετικά.

Έτσι, η Θεοφανώ βιώνει ακόμα μια άλλη σοκαριστική εμπειρία, καθώς μια νέα προσπάθεια δολοφονίας σχεδιάζεται, αλλά δεν πετυχαίνει τον στόχο της. Ένα δηλητηριασμένο ποτήρι νερό φτάνει στα χείλη του Μάρκου, και ο νεαρός άντρας βρίσκεται κοντά στο θάνατο. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η ζωή της Θεοφανώς παίρνει μια ακόμα απρόσμενη τροπή. Νέες δυσκολίες και κινδύνους αναμένονται στον πύργο των Λασκαραίων.