Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι γεννιέται το αβυσσαλέο πάθος Δήμητρας Κουράκου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Αβυσσαλέο πάθος…

Η Δήμητρα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Ορέστη πριν βάλει οριστικό τέλος στη σχέση τους, καθώς δεν μπορεί πλέον να αντέξει το γεγονός ότι ο έχει την καρδιά του πρώην αρραβωνιαστικού της Κίμωνα Καπερνάρου.

Έτσι, μια μέρα αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι του Ορέστη με σκοπό να ανακαλύψει περισσότερα για το παρελθόν του. Η υπαστυνόμος ακούει προσεκτικά όσα της λέει και συμπονεί τον Ορέστη, ωστόσο νιώθει ότι δεν μπορεί, τουλάχιστον στην παρούσα φάση της ζωής της, να συνεχίσει να είναι ερωτικά δεμένη μαζί του.

Ο χρόνος περνάει και η Δήμητρα επιστρέφει στην καθημερινότητά της. Αφιερώνει πολύ χρόνο στη δουλειά της και συναντά συχνά τις φίλες της. Κάποια στιγμή, ο Κουράκος, επιθυμώντας να αφήσει πίσω το δικό του δύσκολο παρελθόν με την Ευτυχία, αποφασίζει να μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι.

Η Δήμητρα, λοιπόν, προτείνει να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση. Ωστόσο, οι στιγμές που μοιράζονται το βράδυ στο σπίτι του Κουράκου αλλάζουν ριζικά τη σχέση τους. Υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ τους και, για πρώτη φορά, επιτρέπουν στα συναισθήματά τους να τους καθοδηγήσουν.

Καταλαβαίνουν ότι μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί ένα αβυσσαλέο πάθος που κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί να αγνοήσει. Ζουν μία νύχτα γεμάτη έρωτα που αλλάζει για πάντα τη σχέση τους. Στις ώρες που περνούν μαζί, δεν σκέφτονται τίποτα άλλο και είναι πλήρως αφοσιωμένοι στα συναισθήματα που βιώνουν.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα στο γραφείο, η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους γίνεται αρκετά αμήχανη. Και οι δύο αντιμετωπίζουν αδιέξοδες τύψεις απέναντι στον Ορέστη και δεν γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν αυτό που συνέβη μεταξύ τους.