Οι Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια – Ο Κοσμάς Κοτρώτσης δεν θα αντιμετωπίσει εξομάλυνση στα επεισόδια στο εργοστάσιό του μετά την αυτοκτονία του εργάτη, παρά τις παρεμβάσεις του Σώτου. Αντίθετα, ο Κοσμάς θα εξαπολύσει περαιτέρω βία, βάζοντας φωτιά στο κτίριο. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα ενοχοποιήσουν έναν από τους υπαλλήλους του, ο οποίος θα συλληφθεί σύντομα.

Οι Ψυχοκόρες επεισόδια – Τελειώνει τον Κοτρώτση με μια σφαίρα

Παράλληλα, ο σύζυγος της Νέλλας θα εισπράξει μια μεγάλη αποζημίωση από την πυρκαγιά. Αναζητώντας το επόμενο βήμα του, σκοπεύει να αναλάβει θέση στην τράπεζα της Ελλάδος ως διοικητής, χωρίς να γνωρίζει τα σκοτεινά σχέδια των υπαλλήλων του. Ένας από αυτούς θα επισκεφτεί το σπίτι του με όπλο στα χέρια, με σκοπό να τον σκοτώσει. Αλλά όταν δει τον Κοσμά να βγαίνει με τον γιο του, θα αναστενάξει και απλά θα πατήσει τη σκανδάλη. Έξι μήνες θα περάσουν και ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία, φέρνοντας μια νέα αύρα μαζί του.

Παράλληλα, ο Παύλος, αφού χώρισε με τη Βασιλική, προσπαθεί να την ξανακερδίσει, ενώ εκείνη ετοιμάζεται εντατικά για τις εξετάσεις της. Ο Κοσμάς πιέζει τον Αρδίτη να τον βοηθήσει να λάβει τα χρήματα που του υποσχέθηκε από το Σχέδιο Μάρσαλ. Στο μεταξύ, ο Τάσος σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί τη Δέσποινιώ, προετοιμάζοντάς τη για τα καλλιστεία και στέλνοντάς τη να δουλέψει σε μια θεατρική ομάδα. Στα Πατήσια, η Σταυρούλα παίρνει τη θέση της Δεσποινιώς στο σπίτι των Κοτρώτση, ενώ η Νέλλα επιστρέφει από το ψυχιατρείο, αποφασισμένη να εκδικηθεί.

Εν τω μεταξύ, η εγκυμοσύνη της Φρόσως προχωρά ομαλά, αλλά μια απρόβλεπτη συνάντηση με τον Λούη την ταράζει και γεννά πρόωρα. Ο τοκετός είναι δύσκολος και εμφανίζονται επιπλοκές που απειλούν τη ζωή και της μητέρας και του παιδιού. Οι Νάτσηδες διατάζουν στον γιατρό να σώσει το παιδί χωρίς να λογαριάσουν τη ζωή της μητέρας. Στη συνέχεια, η Φρόσω ζητάει από την Ευανθία να φέρει την Αλμπίνα και στη συνέχεια ρωτάει τη μάγισσα για το μέλλον της και του γιου της.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ