Η Παραλία – Ο Νικήτας ενημερώνει τον Δημήτρο για τη σύγκρουση μεταξύ της Νικολίνας και της Αντιγόνης πριν από τον θάνατο της τελευταίας, ενώ η Κερασία αποκαλύπτει στον Αρβανιτάκη ότι ο Γράντος σκότωσε τη Ρηνιώ. Την ίδια στιγμή, ο Τόμι πέφτει θύμα επίθεσης.

Η Παραλία – Ο δολοφόνος της Ρηνιώς αποκαλύπτεται

Η Κερασία, υποχωρώντας μπροστά στο βάρος της αποκάλυψης για τον Γράντο που ευθύνεται για τον φόνο της Ρηνιώς, αναζητά προστασία στον Αρβανιτάκη. Ωστόσο, ο Αρβανιτάκης παραμένει δύσπιστος, πιστεύοντας πως η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά και ο ένοχος είναι ο Δημήτρος. Ταυτόχρονα, ο παπα-Νικόλας, αποφασισμένος να παραδοθεί στην Αστυνομία, συναντά τους αγαπημένους του ανθρώπους, με πρώτη την κόρη του, και τους αποχαιρετά.

Παράλληλα, η Ελένη εκβιάζει τον νομάρχη και διεκδικεί τη θέση του νοτάρχη, αντικαθιστώντας τον τωρινό, ενώ η κοινότητα των χίπηδων αντιδρά στο σχέδιο να ανεγερθεί ξενοδοχείο στην περιοχή, θεωρώντας το ως το τέλος της παρουσίας τους στα Μάταλα. Εν τω μεταξύ, μια ομάδα νέων επιτίθεται στον Τόμι, τραυματίζοντάς τον και απαιτώντας να μην παρεμβαίνει στην εκπαίδευση των παιδιών του χωριού, στα οποία διδάσκει αγγλικά. Την ίδια ώρα, ο Κώστας αντιμετωπίζει την αποκάλυψη για τον έρωτα της Μαρίας με τη Ναταλί, αισθανόμενος έκπληξη και ανασφάλεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ