Παρά τα ψέματα και τις προσπάθειες της Νέλλυς, η Αμαλία εξακολουθεί να τρέφει αμφιβολίες και δισταγμό όσον αφορά το να καταγγείλει τον νεαρό Βασιλείου για βιασμό.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Αντικρίζοντας αυτή τη στάση, ο Σίμος και ο Χριστόφορος ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθένας για δικούς του λόγους, και σχηματίζουν ένα είδος συμμαχίας, προσπαθώντας με κάθε δυνατό τρόπο να πείσουν την Αμαλία να υπερνικήσει τις ανησυχίες της. Ακόμη κι αν ασκούν όμως έντονη πίεση, εκείνη δεν φαίνεται να υποχωρεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, όταν η αληθινή μητέρα της εισέρχεται στην εξέλιξη, δηλαδή η Μιράντα, η Αμαλία φαίνεται να είναι πιο ανοικτή στις προτάσεις της. Η αποφασιστικότητα της Μιράντας και η αντίληψή της για τη βία θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση της Αμαλίας, η οποία τελικά θα οδηγήσει τον Πάρη στη φυλακή.

Σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Ντίνος προσπαθεί ακόμα να εξιχνιάσει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η γυναίκα της ζωής του τον εγκατέλειψε. Αν και ο Φώτης και η Μιράντα έχουν πει ότι είναι και πάλι ζευγάρι και γι’ αυτό έφυγε, ο Ντίνος δεν είναι πεπεισμένος.

Όταν συναντά την Μιράντα στο σπίτι των Μπουραντάδων, απορεί και πάλι και της ζητά εξηγήσεις. Επίσης, τη ρωτά για το ποσοστό που μεταφέρθηκε από τον “Παράδεισο” στον Σίμο, έναν άνθρωπο που ποτέ δεν της άρεσε, αλλά δεν λαμβάνει μια διαφωτιστική και πειστική απάντηση, μόνο ασαφείς εξηγήσεις.

Όσον αφορά το ποσοστό της, εκείνη του λέει ότι το παρέδωσε στον Σίμο επειδή η Αμαλία δεν το ήθελε, αλλά ο Ντίνος εξακολουθεί να μένει σε αμφιβολία.

Παρά την ένταση που επικρατεί μεταξύ τους, εμφανίζεται μια στιγμή αδυναμίας. Η Μιράντα συνεχίζει να αγαπά τον Ντίνο, και γι’ αυτό τον φιλάει. Αυτό το φιλί το βλέπει η Αμαλία, και η Μιράντα το καταλαβαίνει, νιώθοντας ακόμα χειρότερα.

Θεωρεί ότι, ακόμα και αν έγινε ακούσια, πλήγωσε την κόρη της. Στη συνέχεια, αναζητά στήριξη από τον Χριστόφορο και του αποκαλύπτει τα όσα συνέβησαν, ενώ εκείνος προσπαθεί να την ενθαρρύνει.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η συμμαχία της Βικτώριας και του Χρήστου διατηρείται σταθερή. Επιχειρούν να απομακρύνουν τον Σωτήρη από την αστυνομία με τη βοήθεια του Δημοσθένη.

Η Βικτώρια προσεγγίζει τον Δημοσθένη καθώς επισκέπτεται τον Αποστόλη στη φυλακή, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, ενώ εκείνος είναι ανήσυχος που δεν αποφυλακίστηκε παρά τις διάφορες πλοκές.