Η Αρετή στη σειρά Η Γη της Ελιάς βρίσκει παρηγοριά από την απογοήτευση της με τον Στάθη στη νέα της σχέση με τον φούρναρη Τάσο. Σύμφωνα με τα τελευταία επεισόδια, αυτός είναι ο άνθρωπος που βοηθάει την Αρετή να περάσει τον πόνο της για τον Στάθη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Το γεγονός ότι ο Στάθης δεν πρόκειται ποτέ να είναι δικός της πια έχει φανεί για την Αρετή ιδιαίτερα ξεκάθαρο. Γι’ αυτόν τον λόγο, εκείνη δεν αισθάνεται τίποτα άλλο παρά αποστροφή για αυτόν, ιδίως μετά την εμφάνιση της Αριάδνης στη Μάνη.

Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή για την Αρετή, ο Τάσος ο φούρναρης έρχεται στη ζωή της. Αρχίζει να της δείχνει ενδιαφέρον και εκείνη αποδέχεται με χαρά αυτήν τη νέα προσοχή.

Στα επόμενα επεισόδια, η Αρετή και ο Τάσος θα βρίσκονται μαζί, ανταλλάσσουν φιλιά και θα ζήσουν μια ονειρική νύχτα. Φαίνεται πως ο νέος έρωτας ξεπερνάει τις πληγές από τον Στάθη.

Ο Τάσος αποτελεί το σημείο αυτό που επαναφέρει την Αρετή στη ζωή. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, το ζευγάρι θα γίνει ο πρωταγωνιστής στη Μάνη και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα προς αυτούς.