Η Μάγισσα Επεισόδιο 66 – Η Δαμιανή προσπαθεί να βοηθήσει τον Τζανή, με την Αναστασία να εντοπίζει την κίνησή της και να ετοιμάζεται να ειδοποιήσει τον γιο της και τον Μιχαήλ. Ωστόσο, την προλαβαίνει η Δαμιανή, η οποία τη μαχαιρώνει.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 66 – Η Δαμιανή Δολοφονεί την Αναστασία

Μάρτυρας στο γεγονός είναι η Ρηνιώ. Ο Τζανής και ο νέος του σύμμαχος, ο Σπήλιος, εκτελούν μια μεγάλη ανατροπή, καθιστώντας τους Γερακάρηδες κυρίαρχους και τον Τζανή τον νέο καπετάνιο της σειριάς τους. Ο Μιχαήλ με τον Μάρκο, με το γόητρό τους πληγωμένο, προσπαθούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, αντιμετωπίζοντας παράλληλα έναν ακόμη μεγάλο κίνδυνο, καθώς πέφτουν σε ενέδρα και πολεμούν για την επιβίωσή τους. Εν τω μεταξύ, η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος της Κυπριανής, αλλά η κατάσταση δείχνει να είναι ανεξέλεγκτη.

Αναπολώντας την προφητεία της Τσιγγάνας, η Θεοφανώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει το κακό και να χρησιμοποιήσει το χάρισμά της. Την ίδια νύχτα, εκδηλώνεται ένας καταστροφικός εκρηκτικός μηχανισμός. Μέσα στην αναστάτωση αυτή, η Σκεύω επιχειρεί να δραπετεύσει με τα παιδιά της από τον πύργο μαζί με το Μισέλ, με στόχο να ζήσουν ευτυχισμένοι μακριά από το μίσος που έχει μολύνει τις δύο οικογένειες. Ωστόσο, γνωρίζει ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος και ότι, αν τον ανακαλύψουν, το τίμημα θα είναι βαρύ.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ