Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 106 – Ο Αποστόλης και η Όλγα παρατηρούν τον γιο τους, τον Πάρη, που βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μετά τις πρόσφατες εξελίξεις. Αποφασίζουν να αναλάβουν δράση και να λύσουν την κατάσταση.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 106 – Ο Αποστόλης εκβιάζει τον Χριστόφορο

Συμφωνούν να στείλουν τον Πάρη στον Χριστόφορο για να τον παρακαλέσει να αποσύρει την αίτησή του για την επιμέλεια του μωρού της Γεωργίας. Είναι βέβαιοι ότι ο Χριστόφορος θα θέσει αντάλλαγμα, οπότε ο Αποστόλης θα του αποκαλύψει πληροφορίες για τον εξαφανισμένο Άγη. Ταυτόχρονα, ο Σωτήρης συνεχίζει την έρευνά του για να αποκαλύψει την εγκληματική δράση της Βικτώριας. Αν και η Βικτώρια καταφέρνει να τον αποφεύγει μέχρι στιγμής, ο Σωτήρης αποκτά πληροφορίες που τον οδηγούν στον τόπο όπου βρέθηκε νεκρή η Λιζέτα.

Στο σημείωμα που βρέθηκε διαβάζει “η δαιμονική Καρτεζίνη κρύβεται πίσω από ακόμα μία φρικτή δολοφονία”, και αντιδρά άμεσα. Αστυνομικοί της Σήμανσης φθάνουν στον τόπο του εγκλήματος και ανακαλύπτουν ένα αποτρόπαιο εύρημα: ένα πτώμα. Οι υποψίες ότι μπορεί να είναι ο εξαφανισμένος Άγης προκαλούν σοκ. Οι ζωές των χαρακτήρων διασταυρώνονται σε έναν κύκλο εκδίκησης και αποκαλύψεων, αποτελώντας τον πυρήνα μιας σκοτεινής ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ