Σασμός: Ο Αντρέας, γεμάτος οργή, πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να απαιτήσει εξηγήσεις…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον Αντρέα χωρίς φόβο

Ο Αντρέας, γεμάτος οργή, πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να απαιτήσει εξηγήσεις. «Δεν μπορείς να μου πεις εσύ αν τιμάω τη μνήμη του άντρα μου με τη στάση που κρατώ. Δεν γνωρίζεις πόσο έχω υποφέρει στη ζωή μου. Δεν ήσουν εδώ όταν βρέθηκα μόνη, προσπαθώντας να μεγαλώσω τα δύο ανήλικα παιδιά», του λέει έξω από τα δόντια η Μαρίνα.

Όταν εκείνος της απαντήσει: «Η κόρη σου έχει γίνει μετρέσα του Σταματάκη, και εσύ δεν έκανες τίποτα» η Μαρίνας θα σηκώσει το χέρι της και θα τον χαστουκίσει και ο Αντρέας θα καταλάβει ότι οι κουβέντες που ξεστόμισε δεν βρήκαν αποδέκτη..

Την ίδια ώρα, η Αιμιλία δέχεται μια πρόταση για να εργαστεί στην εισαγγελία της Αθήνας και, χωρίς να σκεφτεί δεύτερη φορά, αποφασίζει να την δεχτεί με έναν μεγάλο «ναι». Παρόλο που οι Παύλος και Δημήτρης χαίρονται για την εξέλιξη της καριέρας της, δεν μπορούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους που δεν θα την βλέπουν πλέον καθημερινά.

Τέλος, ενώ ο Αντώνης και ο Γιώργος εξακολουθούν να ερευνούν τι συνέβη στο μαντρί μεταξύ του Νικηφόρου και του Μαθιού, η Στέλλα επισκέπτεται τον Βαγγέλη στη φυλακή και μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, του δίνει την συμβουλή να μιλήσει για τα σφάλματα του Ευθύμη Φαρμάκη, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του και για να τον βοηθήσει να αποφυλακιστεί πιο γρήγορα.