Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Θεοφανώ αντιμετωπίζει το φινάλε της σειράς με μια τραγική μοίρα που αναστατώνει τους πάντες. Η προφητεία της γριάς τσιγγάνας φαίνεται να πραγματοποιείται, καθώς η ίδια βρίσκει τον τραγικό της θάνατο, αφήνοντας πίσω το γιο της να επιβιώσει.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Αφήνει την τελευταία της πνοή

Καταδικάζεται σε φυλάκιση στο μποντρούμι με το παιδί της, χωρίς ελπίδα διαφυγής από την έφοδο των Γερακαρήδων και του Τζανή στον Πύργο. Στο Ταίναρο, όπου είχε σκοτωθεί η Αναχίτ, ζητάει από τους εχθρούς της να τη σκοτώσουν και αυτοί συναινούν. Στο αποφασιστικό αυτό στιγμιότυπο, καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά η Κυπριανή την εντοπίζει με το μωρό. Η Θεοφανώ, αντί να διασφαλίσει την ίδια της την επιβίωση, επιλέγει να θυσιαστεί για το μωρό, πέφτοντας νεκρή, αλλά εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του.

Οι Μάρκος και Αντρέι, βρίσκοντας τη Θεοφανώ νεκρή, πέφτουν σε βαθιά θλίψη για τον χαμό της γυναίκας που αγάπησαν. Αναλαμβάνουν τη φροντίδα του μωρού και αποχωρούν. Έτσι, η Θεοφανώ δεν βιώνει ένα ευτυχισμένο φινάλε, όπως φαίνεται πως όλα συνηγορούν εναντίον της στον κόσμο της Μάγισσας. Ποιος θα αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού μετά τον θάνατο της Θεοφανούς; Θα μπορέσουν οι Μάρκος και ο Αντρέι να προστατέψουν το μωρό από τους εχθρούς τους; Πώς θα εξελιχθεί η ζωή τους χωρίς την παρουσία της Θεοφανούς;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ