Ο Χρήστος έχοντας πει ψέματα στην Αφροδίτη ότι έχει δουλεία στην ταβέρνα, πηγαίνει και πάλι στο σπίτι του Στάθη για να συναντηθεί κρυφά με την Αριάδνη. «Ελπίζω να μη με είδε κανένας που μπήκα..», της λέει και όπως κάνει μια κίνηση πέφτουν τα κλειδιά του από το μπουφάν στον καναπέ χωρίς να το καταλάβει…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία επιστρέφουν χαρούμενοι στο σπίτι στην Κηφισιά από τα μωρουδιακά ψώνια. «Ανυπομονώ να το ζήσω όλο αυτό! Δεν το περίμενα ποτέ, είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου!», λέει η Ιουλία γεμάτη λαχτάρα κοιτώντας τα φορμάκια και ο Στάθης ευτυχισμένος της απαντά: «Και για μένα το ίδιο!»

Ο Δημοσθένης πηγαίνει για ακόμα μία φορά στην κλινική για να δει το μωρό, όμως βρίσκει την Ξένια εκεί και του μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. «Πρόσεχε καλά! Αυτό το παιδί είναι δικό μου και μόνο δικό μου! Πληρώθηκες για να μου το φέρεις στον κόσμο! Μείνε μακριά του!», της ξεκαθαρίζει κι εκείνη του λέει πως μέχρι να βγει το τεστ DNA πρέπει να το θηλάσει.

«Ποιος τα λέει αυτά; Θα το πάρεις κοντά σου γι 15 μέρες, αλλά δεν θα το θηλάσεις! Μίλα με τον γιατρό σου να σου κόψει το γάλα! Το πολύ σε 15 μέρες θα το έχω πάρει!! Πρόσεξε!» της απαντά ο Δημοσθένης.

Η Βασιλική ρωτάει τον Μιλτιάδη αν χώρισε οριστικά με την Αλκμήνη, κι εκείνος της απαντά: «Δυστυχώς δεν μπορώ να τη δω σοβαρά..Αν ήταν σαν κι εσένα..». Εκείνη γελάει και προσπαθεί να κρύψει την αμηχανίας της: «Πες μου τώρα ότι είμαι και πρότυπο..», του απαντά και τότε ο Μιλτιάδης της λέει: «Εννοείται ότι είσαι πρότυπο Βασιλική.. Έχεις όλα αυτά που εμπνέουν ένα αγόρι να κάνει σοβαρή σχέση μαζί σου»…