Ο Χρήστος καταλαβαίνει ότι έχει χάσει τα κλειδιά του και μαζί με την Αφροδίτη ψάχνουν όλο το σπίτι, ενώ ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν να περνούν ευχάριστες στιγμές στην Αθήνα. Η Άννα εξακολουθεί να είναι έξαλλη με τον Πότη, ενώ η Αλκμήνη είναι μελαγχολική εξαιτίας της κατάστασης με τον Μιλτιάδη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος δέχεται ακόμα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό και αυτή τη φορά αποφασίζει να το σηκώσει. «Ναι;…Μη με ξαναπάρεις ποτέ τηλέφωνο, στο είπα και τις προάλλες! Αυτό που άκουσες!», ουρλιάζει, όμως εκείνη την στιγμή επιστρέφει η Ισμήνη στο σπίτι και ακούγοντας τον έξαλλο ρωτά να μάθει τι έχει συμβεί.

«Έχω παραγγείλει ένα έπιπλο για το γραφείο, γιατί δε χωράνε πια οι φάκελοι και τα συμβόλαια.. έπρεπε να το έχουν φέρει, με πάνε από μέρα σε μέρα! Μιλάμε για κοροϊδία!», δικαιολογείται.

Έχει βραδιάσει και η Αμαλία αποφασίζει να κάνει μια απροειδοποίητη επίσκεψη στην Αθηνά. «Εσύ βάζεις λόγια στον Ισίδωρο για μένα;», την ρωτάει ευθέως και νευριασμένη και η Αθηνά αρχίζει να φουντώνει. «Πέρνα έξω αμέσως!», της απαντά έξω φρενών η Αθηνά και της κλείνει την πόρτα κατάμουτρα.

«Η γυναίκα δεν πάει καθόλου καλά.. είναι πολύ θρασεία! Θα ‘χουμε κακά ξεμπερδέματα με δαύτην!!», λέει αναψοκοκκινισμένη στην Μαργαρίτα και την Αναστασία, οι οποίες έχουν μείνει άφωνες με το θράσος της Αμαλίας.

Ο Στάθης και Ιουλία περνάνε το τελευταίο βράδυ μαζί στην Αθήνα, κι εκείνος της υπόσχεται πως θα ξανά πάει με την πρώτη ευκαιρία. Ο Παρασκευάς προσπαθεί και πάλι να πλησιάσει την Θεοδώρα και μάλιστα αυτή τη φορά την αρπάζει και την φιλάει.

Εκείνη του ρίχνει ένα χαστούκι και φεύγει, όμως όταν επιστρέφει στο σπίτι και την βλέπει η Μαργαρίτα να κλαίει, φαίνεται ότι η κίνηση του Παρασκευά δεν την ενόχλησε και τόσο πολύ. «Αυτό που έκανε, με συγκίνησε. Με συγκίνησε πολύ. Νομίζω ότι θέλω να είμαι ξανά μαζί του…», ομολογεί και προσπαθεί να τον δικαιολογήσει το διπλό παιχνίδι του.