Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργου έφτασε στο τέλος έπειτα από την απόφαση εκείνης. Παρόλα αυτά, οι δυο τους φαίνεται πως δεν μπορούν να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον. Όταν η Θοδώρα θα καταλάβει ότι η Εύα είναι αποφασισμένη να τον κερδίσει θα αλλάξει τακτική.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Θοδώρα μάθει ότι η Εύα και ο Γιώργος σχεδιάζουν να βγουν για ποτό. Εκείνη θα αποφασίσει να στήσει μια ψεύτικη ιστορία, προσποιούμενη ότι έχασε το πορτοφόλι της και θα αναζητήσει βοήθεια στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Γιώργος, ανήσυχος για την κατάστασή της, καθώς η Θοδώρα κάνει πως δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της, θα τρέξει να την αγκαλιάσει. Όταν η Θοδώρα στη συνέχεια θα του ζητήσει να την πάει στο σπίτι της, ο Γιώργος θα της προτείνει να την φιλοξενήσει για να μην την δουν σε αυτή την κατάσταση οι γονείς της και ανησυχήσουν.

Στο σπίτι του Γιώργου, η Θοδώρα θα έρθει αντιμέτωπη με αναμνήσεις που θα θέσουν και τους δύο σε δύσκολη θέση. Η επόμενη μέρα όμως θα είναι χειρότερη όταν θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Εύα έξω από το σπίτι του Γιώργου και θα ειπωθούν βαριά λόγια.

Η Θοδώρα θα προσπαθήσει να δείξει στην Εύα ότι δεν είναι αντίζηλος της, τονίζοντας της ότι ο Γιώργος εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της και όχι μαζί της. Η Εύα, ωστόσο, θα περάσει στην αντεπίθεση λέγοντας της ότι δεν τη συμφέρει να ανταγωνιστούν γιατί η ίδια δε χάνει ποτέ! Η Θοδώρα δεν θα πτοηθεί από την απειλή της και απλά θα συνεχίσει τον δρόμο της. Αργότερα, όμως,η Εύα θα ρωτήσει έναν συνεργάτη της αν έχει κάποιον έμπιστο για να πειράξει τα φρένα του αυτοκινήτου της Θοδώρας.

Την ίδια ώρα, η Θοδώρα θα είναι ενθουσιασμένη καθώς θα βλέπει την απόσταση μεταξύ της και του Γιώργου να μειώνεται, ενώ η μητέρα της, Άννα, θα χαίρεται που βλέπει την κόρη της χαρούμενη.

Κανείς όμως δεν θα μπορεί να προβλέψει την τραγική συνέχεια. Καθώς η Θοδώρα οδηγεί, θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με τα φρένα του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να τρακάρει.

Οι φίλοι και η οικογένειά της θα πανικοβληθούν όταν τους ενημερώσουν για το ατύχημα και αμέσως θα ειδοποιήσουν και τον Γιώργο. Μετά την ανάρρωσή της, η Θοδώρα θα βρεθεί στην αγκαλιά του Γιώργου και οι δυο τους δεν θα χωρίσουν ξανά.