Σασμός Εξελίξεις – Ο Μαθιός αποφασίζει να ομολογήσει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή κι εκείνη μένει σοκαρισμένη να τον ακούει να της εξιστορεί όσα έχουν γίνει. Η Θοδώρα έρχεται αντιμέτωπη με μία παγίδα θανάτου, από την οποία δεν ξέρει αν θα κατορθώσει να βγει ζωντανή. Συγκεκριμένα, καθώς οδηγεί διαπιστώνει πως τα φρένα του αυτοκινήτου της δεν λειτουργούν και το αμάξι κατευθύνεται στον γκρεμό.

Σασμός Εξελίξεις – Ομολογεί την αλήθεια στην Στέλλα

Τελευταία στιγμή, καταφέρνει και σώζεται! Η Εύα, η οποία έχει δώσει την εντολή δολοφονίας εναντίον της Θοδώρας, ετοιμάζει την αναχώρησή της διαβεβαιώνοντας τον Παύλο και τον Βαγγέλη πως δεν θα κάνει κάποια κίνηση εναντίον του Μαθιού.

Παράλληλα, το χωριό προσπαθεί να βρει οικογένεια για το μωρό, για να μην καταλήξει σε ίδρυμα. Την επόμενη μέ κινήτου της. Από την άλλη, ο Γιώργος έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Χρήστο, ο οποίος τον κατηγορεί για τον θάνατο του Οδυσσέα.

Η Στέλλα είναι ακόμη σοκαρισμένη από την αλήθεια που της αποκα- λύπτει ο Μαθιός και ξεκαθαρίζει στον Αστέρη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εκπροσώπησή του. Εκείνος προσπαθεί να τη μεταπεί σει, αλλά παραμένει ανένδοτη, ενώ δεν θα διστάσει να έρθει και σε σύγκρουση με τον πατέρα της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ