Το Ναυάγιο Επεισόδια – H Ειρήνη δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο Πέτρος είναι αρραβωνιασμένος, ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να της εξηγήσει ποια είναι η Φανή που εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή του. Από την άλλη, η τελευταία τού δηλώνει ότι δεν θα φύγει χωρίς τα λεφτά της και μέχρι τότε του προτείνει να περάσουν καλά οι δυο τους.

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Η ταυτότητα του Πέτρου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Παράλληλα, ο Άγγελος συναντάει τον θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης καταφθάνει στην Αθήνα για να σταματήσει τη Λίνα από τη δουλειά της. Κι ενώ οι μέρες περνούν, η εγκυμοσύνη της Ειρήνης βρίσκεται σε κίνδυνο και μια μυστηριώδης μαία κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ιπποκράτη.

Ταυτόχρονα, ο Παντελίδης ετοιμάζει διπλό χτύπημα ενα ντίον του Γιώργη: από τη μία τον υποχρεώνει να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου και από την άλλη αποκαλύπτει στον Βασίλη Ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας. Η Δήμητρα ενημερώνει τον Ιπποκράτη για την αιμορραγία της Ειρήνης και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η ώρα της γέννας έφτασε, αλλά η Ειρήνη κινδυνεύει.

Η Φανή σκορπά στη γειτονιά υποψίες για την ταυτό τητα του Πέτρου, τον οποίο όμως απασχολούν σημαντικότερα προβλήματα: Μαθαίνει για την υγεία της Ειρήνης και πηγαίνει να τη δει στο νοσοκομείο, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη.

Ο Παντελίδης, τώρα, προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργη, αλλά αυτός έχει ένα τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του και τον ενημερώνει πως ξέρει ότι βίασε την Αλίκη. Αργότερα, η ώρα της γέννας και για την Ειρήνη και για τη Στέλλα έχει φτάσει.

Η πρώτη διώχνει τον Πέτρο από κοντά της, ενώ λίγα δωμάτια πιο πέρα η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική. Από την άλλη, η γνωριμία του Άγγελου με τον Δημήτρη δεν πάει όσο καλά περίμενε η Βάσω. Ο νεαρός λιμε νικός ανοίγει τα χαρτιά του και ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του.

Το ίδιο βράδυ, η Φανή μέσα στο μεθύσι της αναφέρει το όνομα «Πέτρος» στη Χριστίνα, ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει τη συνέντευξη από τον Βασιλείου, αλλά δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να τον ταπεινώσουν κι άλλο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ