Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Εύα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, παραδίδοντας τον εαυτό της στην αστυνομία έπειτα από την καταγγελία του Παύλου.

Σασμός – Η Εύα πέφτει σε παγίδα θανάτου

Σε επόμενες εξελίξεις, όμως, υφίσταται επίθεση από έναν άντρα με δολοφονικές προθέσεις, απειλώντας τη ζωή της. Παρά την κίνδυνο, η Εύα αντιμετωπίζει την απειλή και τελικά προστατεύει τη ζωή της. Ο Μανούσος, συγγενής των Τηλεμάχου και Αντρέα, αποτελεί μία από τις αρκετές απειλές που αντιμετωπίζει η Εύα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, ο Μανούσος επιζητά εκδίκηση για όσα συνέβησαν, ανοίγοντας ένα ακόμα μέτωπο εναντίον της.

Η Εύα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον θανάσιμο κίνδυνο από την επίθεση μέσα στη φυλακή, αλλά τελικά, με τη βοήθεια της τύχης ή της προνοητικότητάς της, καταφέρνει να αποφύγει το μοιραίο. Ωστόσο, η εμπειρία αυτή της αφήνει σαφέστατα το μήνυμα πως πρέπει να λάβει άμεσα δραστικά μέτρα για να προστατέψει τον εαυτό της από τυχόν μελλοντικούς κινδύνους και επιθέσεις. Πώς μπορεί η Εύα να προστατευτεί από παρόμοιες επιθέσεις στο μέλλον;

Ποια μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να λάβει εντός και εκτός φυλακής για να προφυλαχθεί; Πώς θα επηρεάσει αυτή η εμπειρία τη ζωή και τις επιλογές της στο μέλλον; Αυτές οι ερωτήσεις θα προκαλέσουν αναστάτωση και αναζήτηση λύσεων στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ