Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Θεοφανώ θα υποστεί ένα δραματικό φινάλε καθώς θα πέσει νεκρή και θα γίνει θυσία για το παιδί της όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Πύργος των Λασκαραίων θα δέχεται επίθεση από τον Τζανή και τους ομάδα τους, εξαπολύοντας τον θάνατο.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Γίνεται θυσία και ξεψυχά

Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο, αλλά θα καταφέρουν να διαφύγουν εγκαίρως. Αντίθετα, η Θεοφανώ με το βρέφος της θα παγιδευτούν στο μπουντρούμι. Η Δαμιανή, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, θα διατάξει να αφήσουν ανέπαφο το παιδί, καθώς είναι απόγονος των Λασκαραίων. Ωστόσο, η Θεοφανώ θα πρέπει να υποστεί τον βίαιο θάνατο. Παρακαλεί τους παρευρισκόμενους να τη σκοτώσουν στο Ταίναρο, εκεί όπου είχε πεθάνει και η Αναχίτ.

Ο Τζανής θα συμφωνήσει, αλλά η Θεοφανώ θα καταφέρει να δραπετεύσει. Η Κυπριανή θα κινητοποιηθεί και θα εντοπίσει την Θεοφανώ με το παιδί της. Στο μυαλό της Θεοφανώς, θα ανακαλύπτονται οι συμβουλές της γριάς τσιγγάνας, και εκείνη θα αποφασίσει να θυσιαστεί για να σώσει το παιδί της. Έτσι, η Θεοφανώ θα βρει ένα τραγικό τέλος, αλλά το παιδί της θα επιζήσει. Ο Αντρέι και ο Μάρκος θα συγκλονιστούν και θα θρηνήσουν τη γυναίκα που αγαπούσαν περισσότερο απ’ όλες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ