Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ελένη θα ανακαλύπτει την κομπίνα με το μωρό, κάνοντας τις εξελίξεις συγκλονιστικές. Η Στέλλα, αν και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα ανακαλύψει ότι το μωρό πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια.

Το Ναυάγιο – Αποκαλύπτει την απάτη του Ιπποκράτη

Μόνο ο Σάββας, ο Ιπποκράτης και η Μαριάννα ξέρουν την αλήθεια: το παιδί είναι νεκρό. Αποφασίζουν να το αλλάξουν με αυτό της Ειρήνης. Η Ελένη, που αργότερα θα το ανακαλύψει, θα αποφασίσει να δράσει για να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Ελένη θα ακούσει μια συνομιλία μεταξύ του Σάββα και της μαίας για το παιδί, κινώντας τις υποψίες της. “Δεν πρέπει να το μάθει ποτέ αυτό η κόρη μου, θα την σκοτώσει το να μάθει πως το παιδί της γεννήθηκε νεκρό. Από αυτό κρατιόταν για να επιβιώσει” θα πει ο Σάββας χαμηλόφωνα αλλά η Ελένη θα καταφέρει να ακούσει την χαμηλόφωνη συνομιλία τους.

Στα προσεχή επεισόδια, η Ελένη θα πρέπει να διαχειριστεί όχι μόνο τα κρυφά λόγια του Σάββα, αλλά και το γεγονός ότι το παιδί του είναι άρρωστο. Οι γιατροί θα ανακοινώσουν στη Στέλλα την σοβαρή ασθένεια του παιδιού, προκαλώντας την αναστάτωσή της και τις υποψίες της Ελένης. Γιατροί της κλινικής με τα λύπης τους θα ανακοινώσουν στην Στέλλα πως το παιδί πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια και ότι αυτό είναι απόρροια της αιμορραγίας που είχε λίγο πριν γεννήσει. “Μα τί λέτε; Δεν είχα καμία αιμορραγία εγώ. Έσπασαν τα νερά μου ενώ ήμουν σπίτι και μεταφέρθηκα κατευθείαν εδώ.

Κανείς δε μου είπε ότι το παιδί μου κινδυνεύει ή ότι εγώ είχα πρόβλημα λίγο πριν το φέρω στο κόσμο” θα πει με τρεμάμενη φωνή και ο πατέρας της που θα είναι εκεί θα σώσει και πάλι την κατάσταση με άτοπες δικαιολογίες για να μην κινήσει υποψίες στην αγαπημένη του κόρη. Η Ελένη, που είναι παρούσα, καταλαβαίνει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά και αποφασίζει να δράσει.

Στη συνέχεια, η Ελένη θα προσπαθήσει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Στέλλα, αφήνοντας την σε σοκ. Η αντίδρασή της Στέλλας θα είναι απρόβλεπτη, ανατρέποντας την ιστορία και δημιουργώντας ένταση στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ