Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα” του ΑΝΤ1 θα ζήσουμε μια ανατροπή, καθώς η Θεοφανώ γεννά ένα αγοράκι και ο Μάρκος τους συλλαμβάνει και τους φυλακίζει σε έναν πύργο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ δεν έχει την ευκαιρία να απολαύσει την ευτυχία της μητρότητας, καθώς ο Μάρκος την απαγάγει μαζί με το νεογέννητο, παρόλες τις προσπάθειες του Αντρέι να την προστατεύσει. Οι πληροφορίες από το Τηλέραμα αναφέρουν πως τη φυλακίζει ξανά στον πύργο των Λασκαραίων.

Όσο περνάει ο χρόνος η Θεοφανώ κινδυνεύει όλο και περισσότερο, αφού είναι στα χέρια ανθρώπων που θέλουν το κακό της, όπως η Δαμιανή και η Μεταξία.

Στην περίπτωση του Αντρέι, συγκλονισμένος από την απουσία της Θεοφανώς, αναζητά τη βοήθεια και τη στήριξη των καπεταναίων της Αρεόπολης με σκοπό να κάνουν πόλεμο με τους Λασκαραίους. Ο σκοπός του είναι να γίνει αρχηγός της οικογένειας, αφου είναι ο μοναδικός γιος του πρωτότοκου Τζανέτου.

Οι Δραγουμάνοι συμφωνούν με τον Αντρέι, καθώς νιώθουν υποχρεωμένοι επειδή προστάτευσε την Κερασίνα τους, όταν η οικογένεια των Λασκαραίων προσπάθησε να την βγάλει τρελή επειδή εξέθεσε την παράνομη σχέση του Τζανέτου με τη Μεταξία.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Θεοφανώ και το μωρό της είναι ακόμη φυλακισμένοι, με τον Μάρκο να έχει όλο και πιο αποτρόπαιη συμπεριφορά, όπως θα παρακολουθήσουμε περισσότερα στα επόμενα επεισόδια της “Μάγισσας”.