Η Γη της Ελιάς: Πότης και Αποστόλης οδηγούνται στο κρατητήριο

Ο Κουράκος, από την πλευρά του, είναι έτοιμος για μια νέα αρχή στη ζωή του και καταφέρνει να πείσει την Δήμητρα να πάει λίγα ρούχα στο σπίτι του, ώστε να κοιμάται εκεί κάποια βράδια.

Ο Ορέστης, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο φίλος του είναι με την γυναίκα που αγαπά και κάθε φορά που τον συναντά ξεσπά θυμωμένος εναντίον του.

Ο Γιώργης προσπαθεί να διαχειριστεί την οργή του Ορέστη, αλλά όλες οι προσπάθειές του φαίνονται να είναι μάταιες. Και ο Πότης, όμως, μάταια προσπαθεί να αποτρέψει την Άννα από το να εργαστεί στο μπουζουξίδικο, υποστηρίζοντας ότι η απόφασή της θα της δημιουργήσει προβλήματα.

Η Άννα, ωστόσο, είναι ανένδοτη. Αποφασισμένη να κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια, συναντά τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, τον Ελευθερέα, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες. Εκείνος, όμως, προσπαθεί να την στριμώξει ερωτικά και η Άννα ταραγμένη πηγαίνει στον Πότη και του λέει τι έχει συμβεί, με αποτέλεσμα εκείνος να γίνεται έξαλλος.

Έτσι, αποφασίζει να πάει μαζί με τον Αποστόλη να τον βρει για να υπερασπιστούν την τιμή της Άννας. Δέρνουν τον Ελευθερέα, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, δεν αργεί να τους καταγγείλει. Λίγο αργότερα η Δήμητρα τους συλλαμβάνει και τους οδηγεί στο κρατητήριο, ενώ ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους, προσπαθώντας να τους βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση που μπλέχτηκαν.