Έρωτας Φυγάς Επόμενα Επεισόδια: Ο Μάρκος έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια να το σκάσουν με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους από το Κιάρι, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Την ίδια στιγμή, όμως η Αλεξάνδρα είναι άφαντη κι εκείνος θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνισή της.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος εμφανίζεται δημόσια στο Κιάρι και παρακρατικοί τον εντοπίζουν αμέσως. Τα νέα φτάνουν στο αφεντικό τους, που ετοιμάζεται για το τελειωτικό χτύπημα. Την ίδια στιγμή, η Γεωργία και ο Στρατής βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια υπόθεση δολοφονίας.

Η Άννα παρακαλεί τη Ρήνιω να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Νικόλα, ενώ παράλληλα πρέπει να λάβουν μέτρα για να μην κατηγορηθούν άδικα, δεδομένου ότι ο Στρατής είχε προηγούμενα με το θύμα.

Ο Μάρκος παραμένει στη φυλακή, και η Ευγενία με τον Ιάσονα ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους. Ταυτόχρονα, η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο αρχοντικό της, ανακαλύπτοντας ότι ο Ιάσονας έχει οργανώσει τη μετακόμισή τους στην Αμερική μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας.

Ωστόσο, μια απρόσμενη τροπή στη συμφωνία του Ιάσονα με τους Γερμανούς αλλάζει τα σχέδιά του, ανακουφίζοντας προσωρινά την Αλεξάνδρα, παρότι γνωρίζει ότι η ζωή μαζί του θα είναι ακόμα πιο δύσκολη…

Στη Μεσσηνία, ο Στέφανος βρίσκεται μακριά από την αγαπημένη του Μαργέτα, όταν εκείνη επιστρέφοντας στο σπίτι της, στην Κηφισιά, έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη.