Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος επιμένει με αποφασιστικότητα να εντοπίσει το παιδί της Μιράντας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Ταυτόχρονα, κατόπιν της επιτυχημένης εύρεσης της Λιζέτας, προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνδράμει στην αναζήτηση της κόρης της Μιράντας, καθώς όπως είχε ομολογήσει ο Χρηστίδης, το παιδί το έδωσε στο ίδρυμα της Βικτώριας…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Λιζέτα επιστρέφει στην Ελλάδα..

Η Λιζέτα, επιστρέφει στην Ελλάδα και αποφασίζει να συμβάλει ενεργά στον αγώνα του Ντίνου. Προχωρά σε αποκαλύψεις σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες της Βικτώριας και το παράνομο εμπόριο βρεφών που εκτελείτο στο ίδρυμα της αδίστακτης Βικτώριας. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σωτήρης και ο Δημοσθένης βρίσκονται στο γραφείο του Σαρηγιάννη, όπου την ίδια στιγμή είναι εκεί και ο Αποστόλης, ο οποίος καταφέρνει να ξεφύγει και πάλι.

Στη συνέχεια, αφού φεύγει από το γραφείο, ο Αποστόλης κατευθύνεται προς το σπίτι της Όλγας. Συναντά τη Δωροθέα και εκείνη αντιδρά με έκπληξη καθώς τον θεωρούσε νεκρό. Παρόλα αυτά, σύντομα ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να της δώσει εναλλακτικές επιλογές. Ο Αποστόλης της μιλάει για τον Χρήστο και της προτείνει να τον εκβιάσει, υπόσχοντας ότι θα της δώσει τα χρήματα που χρειάζεται για να αγοράσει το πατρικό της σπίτι.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, και ο Σίμος βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη του, αφού διαπιστώνει ότι ο Αποστόλης εξακολουθεί να ζει και, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, παρακινεί τον Ρένο να ολοκληρώσει την δουλειά του: «Μισή δουλειά έκανες. Ο Βασιλείου ζει. Δεν με νοιάζει τι θα κάνεις, πήγαινε και καθάρισε τον», του δίνει εντολή.