Στη αγαπημένη καθημερινή σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών», τα επόμενα επεισόδια φέρνουν νέες ανατροπές. Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, ο έρωτας μεταξύ Αμαλίας και Ντίνου είναι ακόμη ζωντανός, με τους δυο τους να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα αληθινά τους συναισθήματα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο έρωτας Αμαλίας και Ντίνου παραμένει ζωντανός

Στα επόμενα επεισόδια, η Αμαλία βιώνει μια περίοδο ευτυχίας ενόψει του γάμου της με τον Σίμο. Αντιθέτως, ο Ντίνος δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την απαίτηση της Μιράντας να υπογράψουν το διαζύγιό τους. Πετάει τη βέρα του και στρέφει την προσοχή του στον «Παράδεισο των κυριών» και σε μια νέα επιχείρηση με τον Σίμο. Ωστόσο, ανησυχεί για την καθυστέρηση των εργασιών στο θέατρο Ολυμπία, οδηγώντας σε έντονη διαφωνία με τον Σίμο και τελικά σε καυγά μεταξύ τους.

Από την πλευρά της, η Αμαλία στηρίζει τον πρώην αγαπημένο της, πράγμα που προκαλεί ένταση στη σχέση της με τον Σίμο λίγο πριν τον γάμο τους. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με την Πολυξένη, η Αμαλία αποκαλύπτει ότι παραμένει ερωτευμένη με τον Ντίνο, αίσθημα το οποίο είναι αμοιβαίο, καθώς και ο Ντίνος εξομολογείται στον Βύρωνα τον ίδιο πόθο για την Αμαλία.

Την επόμενη μέρα, η Μιράντα επισκέπτεται τον Ντίνο, και του ζητά να παραβρεθεί τον στον γάμο της Αμαλίας. Ο Ντίνος όμως αρνείται, και η Μιράντα τον ρωτά αν η άρνησή του οφείλεται στην κόντρα με τον Σίμο ή στην ακόμη υπάρχουσα αγάπη για την Αμαλία, φέρνοντας τον Ντίνο σε δύσκολη θέση…