Σασμός εξελίξεις – Ο θάνατος της Εύας σοκάρει τους κατοίκους της Άνω Ποριάς όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, σαν ένας κεραυνός που χτυπά απροσδόκητα. Όλα δείχνουν πως κάποιοι προσπάθησαν να τη δηλητηριάσουν σταδιακά, χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Σασμός εξελίξεις – Ακόμα και νεκρή προκαλεί αναταραχή

Η Εύα μεταφέρεται στο ιατρείο της φυλακής, όπου διαπιστώνεται ο θάνατός της. Η αστυνομία και ο εισαγγελέας προσπαθούν να διαλευκάνουν τα αίτια, και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για δολοφονία και συγκεκριμένα δηλητηρίαση. Τα νέα φτάνουν στην Άνω Ποριά και οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες. Κάποιοι ανακουφίζονται, άλλοι ντύνονται στα μαύρα και θρηνούν τον χαμό της. Ο Παύλος, που αγάπησε την Εύα από παιδί, θέλει να τη θάψει στην Άνω Ποριά.

Όλοι αντιδρούν έντονα, αντιτάσσονται σε αυτή την πρωτοβουλία δείχνοντας απόλυτοι. Ο θάνατος της Εύας θα κατακλύσει τις επόμενες σκηνές της σειράς, όπως και η κηδεία της. Τελικά, σε ποιο μέρος θα ταφεί; Ο Παύλος απελπισμένος παλεύει με νύχια και με δόντια να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ποιος είναι ο πραγματικός υπεύθυνος για τον θάνατο της Εύας; Ποιες σκοτεινές αλήθειες αποκαλύπτονται με τον θάνατό της; Πώς θα επηρεάσει αυτό τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων στη συνέχεια της σειράς;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ