Η Μάγισσα: Στα επόμενα επεισόδια, ο Αντρέι και ο Τζανής βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κατάσταση που φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις, κρατώντας την έντονη αντιπάθεια ο ένας για τον άλλον…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

«Γιατί είπες στον θείο μου για εμένα και τη Μεταξία; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να επεμβαίνεις στις ζωές μας; Ποιος νομίζεις ότι είσαι;», τον ρωτάει κι εκείνος του απαντά: «Θεώρησα πως ο θείος σου έπρεπε να το ξέρει για να προλάβει να κατευνάσει την καταιγίδα πριν ξεσπάσει».

Ταυτόχρονα, ο Αντρέι υποψιάζεται ως δολοφόνο του βρέφους ένα μέλος της οικογένειας Λάσκαρη που θα σοκάρει τον Κανέλλο. Συγκεκριμένα οι υποψίες του πέφτουν στον Τζανή. «Είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μεταξία και η ζήλια που βγάζει για τον Μάρκο μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις! Είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του βρέφους και ο μόνος που είχε κάθε λόγο να μη θέλει τον διάδοχο! Είτε λόγω του Μάρκου είτε λόγω του έρωτά του για τη Μεταξία», είναι τα λόγια του.

Την ίδια στιγμή, οι ενέργειες της Μεταξίας οδηγούν τον Τζανή σε ακραίες καταστάσεις, ενώ ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ τον πραγματικό λόγο της παρουσίας του στη Μάνη. Ο Μιχαήλ επιθυμεί να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας, αλλά ο Αντρέι διατηρεί διαφορετική άποψη. Οι συγγενείς ενός ναύτη που χάθηκε στο κούρσεμα του Σπήλιου αναζητούν εκδίκηση, δημιουργώντας μια επικίνδυνη κατάσταση μεταξύ των δύο οικογενειών.

Η συνάντηση μεταξύ των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων καταλήγει σε μια μάχη όπου υπάρχει μόνο ένας νικητής. Ωστόσο, μια ανίερη συμφωνία μεταξύ των Σπήλιου, του Μιχαήλ και του Δραγουμάνου αποτρέπει μια νέα εκδίκηση, αλλά οι συνέπειες παραμένουν αβέβαιες. Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ,ο Σπήλιος αποκαλύπτει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ενώ η Θεοφανώ έχει μια συζήτηση με τον Μάρκο που την συγκλονίσει.