Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο αποψινό επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τον Τζανή να καταστρώνει το σχέδιο εξόντωσης του Μάρκου.

Η Μάγισσα – Τον θέλω νεκρό

Έτσι, οι εξελίξεις υπόσχονται ένταση και ανατροπές. Ο Αντρέι επιδιώκει να αναλάβει την ηγεσία των Λασκαραίων ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου, αλλά ο δρόμος του είναι γεμάτος δυσκολίες και απρόβλεπτες συμμαχίες. Παράλληλα, η Δαμιανή επιχειρεί να πείσει τον Μιχαήλ ότι η Θεοφανώ αποτελεί απειλή για την οικογένειά τους, ενώ η ένταση μεταξύ των δύο παραδόσεων εντείνεται. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος αποφασίζει για τον γάμο του, μια απόφαση που θα φέρει νέες αναταράξεις στο μέλλον του.

Και ενώ οι μυστικές πτυχές της πλοκής αποκαλύπτονται, το ένοχο μυστικό του Τζανή έρχεται στο φως, αναδεικνύοντας νέα δυναμική για τους χαρακτήρες και τις σχέσεις τους. Ποιο είναι το μυστικό του Τζανή και πώς θα επηρεάσει το μέλλον των χαρακτήρων; Οι αποφάσεις του Μάρκου θα οδηγήσουν σε νέες συγκρούσεις ή σε ειρηνικές λύσεις; Και ποιος θα αναδειχθεί ως ο κυρίαρχος των Λασκαραίων στο τέλος αυτού του επεισοδίου;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ