Η Αθηνά, λόγω των δυσκολιών που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, παραμένει εσωτερικά ανασφαλής. Συνεπώς, επιθυμεί πολύ να γνωρίσει τον Τζον και να αξιολογήσει την άποψη της μητέρας της γιατί εμπιστεύεται ιδιαίτερα το ένστικτό της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Σύντομα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, οι δύο τους αναχωρούν για ένα ταξίδι στο Σούνιο. Η Μαρία εκδηλώνει ενθουσιασμό για τον υποψήφιο γαμπρό, παρακολουθώντας προσεκτικά κάθε κίνησή του και τον τρόπο που αλληλεπιδρά με την Αθηνά.

Χωρίς δισταγμό, της λέει: «Αγαπώ την κόρη σου και θέλω να την κάνω ευτυχισμένη». Η Μαρία, έχοντας μάθει να “διαβάζει” τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της φυλακής, είναι βέβαιη ότι αυτός είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος.

Και με χιούμορ, αναφέρει: «Πρώτα ήσουν με τον μικρό, μετά με τον σιτεμένο, τώρα επιτέλους πέτυχες τη σωστή ηλικία», όταν μείνουν μόνες αργότερα.

Η μητέρα και η κόρη βυθίζονται σε γέλια, και φυσικά, η Μαρία… εκφράζει τις ευχές της για αυτή τη σχέση. Ωστόσο, υπάρχει ένα σοβαρό “εμπόδιο” για την Αθηνά. Όσο κι αν επιθυμεί να ζήσει την ευτυχία, πάντα η προτεραιότητά της είναι η μικρή Φιλιώ.

Ο Τζον μαθαίνει όλα τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κορίτσι και συγκινείται από την αυτοθυσία της Αθηνάς. Χωρίς δισταγμό, της υπόσχεται: «Θα τη μεγαλώσω σαν κόρη μου». Ευτυχισμένη, η Αθηνά αποφασίζει να τον γνωρίσει σιγά σιγά στη μικρή….