Η εμφάνιση της Μαργέτας προκαλεί αναταραχή στο Κιάρι. “Βλέπω ότι δεν χάσατε καθόλου χρόνο να πάρετε τη θέση μου,” λέει στην Ουρανία, που πλέον μένει στο αρχοντικό.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Η Ουρανία απαντά: “Δεν είχα κανέναν τέτοιο σκοπό. Ο Ιάσονας με χρειαζόταν. Υπέφερε πολύ και χρειαζόταν ένα στήριγμα. Δεν είχε πολλούς ανθρώπους γύρω του. Έχασε εσένα, αλλά και την Αλεξάνδρα. Ήταν εντελώς μόνος. Αλλά τώρα δεν έχω καμία θέση εδώ μέσα.”

Η Μαργέτα γνωρίζει ότι κατά βάθος η Ουρανία δεν έχει άδικο ως προς αυτό, κι αναγνωρίζει σε έναν βαθμό ότι στάθηκε στον γιο της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, στο Κιάρι χωράει μόνο μία αρχόντισσα, και αυτή είναι η Μαργέτα. Από την άλλη, η Γεωργία είναι ευτυχής που η κυρία της επέστρεψε.

Η Αλεξάνδρα, αντίθετα, δυσκολεύεται να πιστέψει την κατάσταση και χαίρεται με την ανατροπή που έχουν φέρει τα πράγματα. Μέσα σε όλα, την ενημερώνουν για το διαζύγιό της με τον Ιάσονα, και εκείνη είναι ικανοποιημένη που τελικά ενήργησε με σύνεση. Ωστόσο, η ηρεμία στο Κιάρι δεν διαρκεί για πολύ.