Σασμός: Ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει στην Άνω Ποριά με διάθεση που δεν προμηνύει καλό. Ο Παύλος αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ωστόσο, η Μαρίνα και ο Αστέρης είναι αυτοί που θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Δυσαρέσκειά…

Καθώς ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει στο χωριό του, αντιλαμβάνεται την αλλαγή στις σχέσεις της οικογένειάς του με τους Σταματάκηδες και την πιθανή επικείμενη σύγκρουση. Δεν διστάζει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στον Παύλο και αργότερα στη Μαρίνα, η οποία του ζητάει σεβασμό. Ο διάλογος μεταξύ τους εξελίσσεται σε έναν έντονο καυγά.

Ο Αντρέας αρχικά κατηγορεί τη Μαρίνα που δεν τίμησε τον άντρα της και τη μνήμη του.Η κουβέντα τους είναι έντονη, με τη Μαρίνα να απαντάει στις κατηγορίες και να αφήνει άφωνους τους πάντες.

Ο Αντρέας παροτρύνει τη Μαρίνα να αλλάξει στάση, προειδοποιώντας ότι κάνει λάθος. Τότε εξαπολύει επίθεση, επικρίνοντας την για τις επιλογές της, κυρίως τον γάμο της με τον Αντώνη, και την αδιαφορία της για την οικογένειά της.

Η Μαρίνα του επισημαίνει τον αγώνα της για τα παιδιά της και τη διατήρηση του σπιτιού της. Τονίζει ότι η τιμή και η μνήμη ενός ανθρώπου δεν εκφράζονται μόνο με τον περιορισμό των χαρών της ζωής.

Ο Αντρέας επιμένει ότι η επιστροφή του θα φέρει αλλαγές, αλλά η Μαρίνα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, φαίνεται αποφασισμένη. Δηλώνει ότι δεν χρειάζεται άντρα για να προστατεύσει την οικογένειά της και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τους αγαπημένους της, ακόμα και μόνη της.